De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să...”

.

Irina Columbeanu a fost în România timp de câteva săptămâni, dar nu a fost însoțită de mama ei, motivele fiind dezvăluite de Ramona Gabor. Se pare că soția lui Mr. Pink este reținută cu angajamente în SUA și n-ar fi exclus să viziteze țara natală în viitorul apropiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La jumătatea lunii iunie, Irina Columbeanu s-a întors în România, după șase ani petrecuți în America. Tatăl ei, internat într-un azil de aproape un an, a așteptat-o la aeroport cu flori și a fost nespus de emoționat în momentul revederii. Tot în această perioadă, adolescenta s-a întâlnit și cu mătușa ei, Ramona Gabor, stabilită de 13 ani în Dubai.

ramonaaaramonaaa

Citește și: Irina Columbeanu, adevărul despre relația cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink: „Acum are 13 ani și…”

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Citește și: Cine sunt și cum s-au îmbogățit părinții lui Andrei Versace. Ionel Pârvan, tatăl său, este cunoscut în domeniul imobiliarelor și a fost implicat în procese judiciare

Citește și: Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios cu soțul ei, Andrei. Au avut un tort spectaculos, decor cu lămâi, iar actrița a purtat o rochie de mireasă deosebită

De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România.

Irina Columbeanu a petrecut câteva săptămâni bune în România, însă nu a fost însoțită de mama ei. Monica Gabor a rămas în America, acolo unde și-a întemeiat o familie cu omul de afaceri Mr. Pink. Sora acesteia, Ramona, a explicat motivul absenței sale. Ea nu a putut călători din cauza angajamentelor pe care le are acolo, dar planifică să-și revadă curând familia.

„Anul acesta nu a putut să călătorească. Este prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim. Ultima dată am fost în Dubai toate trei surorile. Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu e imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi', a spus Ramona Gabor, la podcastul lui Teo Trandafir.

În timpul vacanței în România, Irina Columbeanu și-a însoțit mătușa la Bacău, orașul ei natal. Cele două au făcut o vizită de suflet și la Mănăstirea Putna, în fotografii fiind surprinsă și Alina Gabor.

Irina Columbeanu: „Mi-a fost dor de tatăl meu'

Cât s-a aflat în România, Irina Columbeanu a fost cu tatăl ei în podcastul lui Adiță Voicu.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă', a spus ea.

Vizibil emoționați, cei doi au făcut câteva declarații care reflectă cât de apropiați sunt.

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept', a spus Irina Columbeanu.

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală', a spus Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton