De ce Nelu Vlad de la Azur, diagnosticat cu hematom pe creier, i-a interzis soției să-l viziteze la spital: „Este și ea îngrijorată. Nu i-am dat voie să vină”. Artistul și-a recăpătat vederea

 Ifrim Georgiana
.

Diagnosticat cu hematom pe creier, Nelu Vlad de la Azur este internat într-un spital din Cluj și i-a interzis soției să-l viziteze. Artistul spune că recuperarea decurge lent și nu concepe ca partenera de viață, Maria, să străbată 500 de kilometri, de la București la Cluj, pentru a-i fi alături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În timpul unui concert susținut pe 27 ianuarie 2024, Nelu Vlad și-a pierdut echilibrul și vederea, iar medicii i-au descoperit un hemotom inoperabil pe creier. De atunci, solistul trupei Azur este internat într-un spital din Cluj și spune că se simte mai bine ca urmare a tratamentului. Și-a recăpătat vederea și este din ce în ce mai activ, iar investigațiile următoare vor arăta dacă hematomul s-a micșorat. Nelu Vlad nu a fost vizitat la spital de soția lui, Maria, deși și-au împărțit viața în ultimii 50 de ani. Artistul i-a interzis să călătorească din București în Cluj, amintind de problemele de sănătate ale acesteia, dar vorbesc zilnic la telefon.

nrl20nrl20

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad, solistul de la Azur, după ce medicii i-au găsit un hematom inoperabil pe creier: „Am avut noroc că am scăpat cu viață”

Citește și: „Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat”. Nelu Vlad, liderul formației Azur, și-a pierdut echilibrul și vederea la un concert

Citește și: Câți bani primește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii: „Dacă tu poți să trăiești cu atât…'. L-a chemat în instanță pentru majorarea pensiei alimentare

Citește și: „Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Vorbim exagerat…”. În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața cu alți parteneri

De ce Nelu Vlad i-a interzis soției să-l viziteze la spital

Internat într-un spital din Cluj, Nelu Vlad spune că soția lui, Maria, este curprinsă de îngrijorări și îl sună zilnic. I-a interzis să-l viziteze, ea aflându-se la București, pentru că drumul este foarte lung, iar temperaturile destul de scăzute. La rândul ei, soția artistul a avut ceva probleme de sănătate, de aceea încearcă s-o „menajeze' în aceste momente. În 2015, Maria s-a aflat în comă timp de o săptămână, după o intervenție chirurgicală.

„Nu i-am dat voie, cum să vină de la București până la Cluj? Sunt peste 500 de kilometri până aici, este drumul lung și este foarte frig. Și ea a avut probleme de sănătate, acum câțiva ani, am crezut că o pierd, o menajez. Vorbim însă de câteva ori pe zi la telefon, este și ea îngrijorată.

Dar nici nu e nevoie să vină, nici ea și nici prietenii sau rudele, deși mulți s-au oferit. Sunt bine, în acest spital din Cluj am parte de o îngrijire impecabilă, zici că ești într-o clinică din străinătate', a spus artistul pentru playtech.ro.

Care e starea de sănătate a lui Nelu Vlad

Nelu Vlad de la Azur spune că a făcut progrese mari în privința sănătății, după diagnosticul de hematom pe creier. Ca urmare a tratamentului, artistul și-a recuperat vederea și se poate deplasa, însă medicii i-au dat de înțeles că procesul de vindecare va fi îndelungat.

„Mă simt cu mult mai bine, mai trebuie să stau internat, aici, la Cluj, încă vreo 5 zile. Mai trebuie să facem un CT, ca să vadă medicii dacă, după tratament, s-a mai retras hematomul de pe creier, care este inoperabil, din cauza poziției ciudate în care se află.

Dar, acum, mă bucur că pot merge, că mi-am recăpătat vederea, ba chiar pot să mă bărbieresc singur. Nu îți poți reveni brusc, recuperarea este lentă, medicii m-au avertizat din start că așa va fi, așa că am răbdare, se văd îmbunătățirile în starea mea de sănătate și mă bucur', a mai adăugat el pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton