De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua copii cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eram sceptică. Nu simțeam că...” / Acum urmează tratamente să rămână gravidă cu Marian Corcheș

 Ifrim Georgiana
.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut o căsnicie scurtă și au divorțat cu scandal. Au fost protagoniștii mai multor scandaluri, s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar tensiunile dintre par să nu fi dispărut nici acum. La aproximativ cinci ani de la divorț, artista spune că nu și-a dorit copii cu fostul soț, fiind un subiect pe care l-a abordat cu mult scepticism.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu timp de trei ani, dintre care un an au fost căsătoriți. Divorțul lor s-a pronunțat în 2019 și a urmat un scandal mediatic. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, s-au certat de la bani și a fost implicată inclusiv familia artistului. Solista a descoperit că fostul soț a înșelat-o la o lună după căsătorie, moment care a premeditat divorțul.

salcioas aastasalcioas aasta

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu bani: „Când s-a degradat lumea asta? Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!'

Citește și: Carmen de la Sălciua i-a spus lui Teo Trandafir că are o singură operație estetică: „Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei”

Citește și: Lili Sandu și Silviu Țolu au fost pentru prima dată în vacanță cu fiul lor și bunicii acestuia, dar au avut și o escapadă în doi: „A fost ca un fel de terapie. E important să fie și un barometru al relației. Să vezi dacă ești bine ca și cuplu' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ionescu, imagini incendiare în costum de baie. Cum s-a pozat „Mama Natură' în vacanța din Toscana, unde e plecată cu finii Gabriela și Dani Oțil: „Mulțumiri speciale soțului, finu…'

De ce nu a vrut Carmen de la Sălciua copii cu fostul soț, Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua spune că nu a încercat-o dorința de a deveni mamă în anii petrecuți alături de Culiță Sterp. Era sceptică cu privire la viitorul relației, lucru care i-a influențat perspectiva asupra maternității. Îngrijorarea ei a fost aceea că fostul soț nu și-ar fi asumat pe deplin angajamentele necesare pentru a construi o familie.

„Ți-ai dorit copii?', a întrebat Teo Trandafir.

„Nu, nu mi-am dorit copii. Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit deloc pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului. Și atunci eram foarte sceptică în privința copiilor', a răspuns Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua urmează tratamente ca să rămână însărcinată

Situația stă complet diferit în căsnicia artistei cu actualul partener, Marian Corcheș. Carmen de la Sălciua își dorește cu ardoare un copil și a urmat tratamente pentru a-și crește șansele de a rămâne însărcinată. Soțul ei ar vrea un băiețel, dar ea presimte că va aduce pe lume o fetiță.

„Dar acum îmi doresc din tot sufletul și chiar muncim la asta. Am făcut și câteva tratamente și acum, când o vrea Dumnezeu, că nu pot eu s-o controlez', a spus artista.

„Și cu tratamente?', a întrebat-o Teo Trandafir.

„Chiar și cu tratamente, da. Acum, doar de curând le-am terminat, încă nu… e perioada foarte recentă, dar când vrea Dumnezeu. Eu simt că copilul meu va fi cel mai bun prieten al meu și cred eu, nu știu de ce am sentimentul ăsta, că va fi o fetiță. Mi-ar și plăcea. Soțul, cumva, în fața prietenilor spune: Vreau băiat! Dar el își dorește o fetiță, eu simt asta', a răspuns ea.

Carmen de la Sălciua e căsătorită religios cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit în mare secret, în 2022. Cei doi și-au dorit o cununie religioasă restrânsă, la care să le fie alături doar cei dragi.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit', a scris artista pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton