De ce nu s-ar vedea Aurelian Temișan în ipostaza de concurent la Te cunosc de undeva. Monica Davidescu: „Nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos ca Jorge”

 Ifrim Georgiana
.

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți intepreți de muzică ușoară de la noi din țară. De asltfel, artistul ocupă de ani buni un loc la masa juraților din emisiunea „Te cunosc de undeva', marca Antena 1. Într-un interviu recent, Aurelian Temișan a recunoscut că nu s-ar vedea în ipostaza de concurent în cadrul emisiunii pe care o jurizează, iar soția lui, Monica Davidescu, a adus argumente în acest sens. Iată declarațiile celor doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 51 de ani, Aurelian Temișan se bucură de o carieră de succes în muzică și televiziune. În plan personal, artistul este căsătorit de aproximativ trei decenii cu Monica Davidescu, nunta celor doi având loc în anul 1996. Cei doi au împreună o fiică, pe Dora, care a venit pe lume în anul 2011. Adolescenta este pasionată de muzică și actorie, iar în timpul liber merge la meciuri de fotbal cu tatăl ei.

au10au10

De ani buni, Aurelian Temișan este jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva', iar în sezonul al 19-lea face echipă cu Ozana Barabancea, Mihai Petre, Andreea Bălan și Cristi Iacob. Solistul spune că nu s-ar vedea niciodată în postura de concurent, deși a interpretat câteva personaje, de-a lungul sezoanelor.

Citește și: De ce Monica Davidescu a refuzat să ia numele soțului ei, Aurelian Temișan, după căsătorie: 'Nu știu dacă am făcut cel mai bine, dar tata și-a dorit să…'

Citește și: „Pe Monica am chinuit-o cel mai mult”. Aurelian Temișan a recunoscut momentele în care nu s-a înțeles cu Monica Davidescu

Citește și: Lili Sandu, declarații neașteptate despre relația cu Silviu Țolu, tatăl fiului ei: „Există ispite, suntem persoane publice'

Citește și: Actorul Treat Williams a murit într-un accident de motocicletă: „Suntem șocați și îndurerați”. Starul de la Hollywood avea 71 de ani

De ce nu s-ar vedea Aurelian Temișan în ipostaza de concurent la Te cunosc de undeva

Aurelian Temișan nu s-ar vedea niciodată în ipostaza de concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva'. Artistul spune că nu este cameleonic și nu-l ajută nici înălțimea pentru un astfel de format, așa că se rezumă la rolul de jurat.

„De concurent? Da bineînțeles că nu, pentru că mi-e prea ok acel scaun și cum Pepe din concurent a devenit jurat și multă lume nu-l credea, deși el era foart ok, pentru că se obișnuise lumea cu el acolo.

A fost într-un sezon jurat. Știi cum e lumea? Trebuie să fie și cârcotași. Așa eu cred că aș avea un șoc sau ar avea un șoc cei care mă știu de atâția ani pe acel scaun să mă vadă concurent. Am făcut și noi câteva personaje, chiar și împreună am făcut ceva, dar nu aș face un sezon. (…) Îți trebuie o față cameleonică, pe care eu nu am cum să o am, orice ai pune! Chiar dacă îmi dau ciocul jos, orice ai pune, nu ai cum să nu recunoști, plus că e înălțimea care mă trădează', a spus artistul, potrivit impact.ro.

Monica Davidescu, soția lui, l-a completat: „Și mai e ceva, el are o față atât de puternică, încât nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos ca Jorge sau ca Andrei Ștefănescu sau ca Emilian care când se transformă în femeie zici uau!'.

Ce calități apreciază Aurelian Temișan la Monica Davidescu

„Eu zic despre ea franchețea, sinceritatea. Pot să zic mai multe. Ce nu-mi place: vehemența cu care se bagă în anumite treburi că e leoaică și ține neapărat să le facă până la capăt, chiar dacă unele…mă opresc', a spus juratul de la Te cunosc de undeva.

„Iar eu apreciez faptul că știe să tacă atunci când eu vorbesc mai mult', l-a completat soția lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton