De ce nu îi arată Theo Rose chipul fiului ei, Sasha, pe rețelele de socializare: „Eu vi l-as arăta și acum. Nu suntem absurzi, dar nu sunt pregătită și nu îi doresc...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu îi arată Theo Rose chipul fiului ei, Sasha, pe rețelele de socializare. Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în urmă cu aproape un an. Artista a vorbit în repetate rânduri despre rolul de mamă și cât de frumos s-a schimbat viața ei, însă nu i-a arătat niciodată fața fiului ei pe rețelele de socializare, astfel că mulți se întreabă de ce a luat o astfel de decizie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Știm că Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește numeroase momente din viața ei profesională, dar și personală. Deseori le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă în postura de mamă sau prin ce perioadă trece, însă pe micuțul Sasha l-a arătat mereu doar de la spate și din lateral, fără a i se vedea fața.

anghel-damian-theo-rose-1-1anghel-damian-theo-rose-1-1

Citește și: Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la aproape două luni de la înmormântare: 'Mama și-a încheiat călătoria, a ajuns la destinație. Începe să ne dea de veste că…'

Citește și: Ilie Năstase, adevărul despre averea sa, după ce s-a spus că e milionar: „În România nu mă consider o vedetă. Aici mă consider sărac'. Care este cel mai mare regret al său

Citește și: Theo Rose, declarații despre al doilea copil: „Îmi place foarte tare viața de mamă, Sasha e de vină pentru asta. Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine'

Citește și: „Ne mai înfuriem. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce…” Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile

De ce nu îi arată Theo Rose chipul fiului ei, Sasha, pe rețelele de socializare

Fiind o persoană publică, urmărită de o comunitate mare de fani, la fel ca și Anghel Damian, fanii nu au înțeles decizia lor de a nu-și afișa copilul în fața tuturor. Ei bine, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, artista a venit cu o serie de lămuriri și precizări. Mai concret, a luat această decizie tocmai pentru că fiul ei să nu fie fotografiat în diferite ipostaze, fără acordul lor, iar pozele să circule pe Internet. Mai mult decât atât, vor să-i respecte dreptul la intimitate și libera alegere, chiar dacă, Theo Rose explică cu umorul la ea că ar vrea să-l arate tuturor și să se laude cu el în orice moment.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta', a spus Theo Rose pe Instagram.

Cum întrețin fiorii iubirii de când a venit pe lume Sasha

Știm că viața de cuplu se schimbă radical după venirea pe lume a unui copil, astfel că mulți în loc să se apropie, ei se distanțează și astfel apar inevitabil problemele în relație. Ei bine, artista și regizorul sunt conștienți de aceste lucruri, tocmai de aceea au mare grijă ca povestea lor de dragoste să nu devină una monotonă. Petrec timp de calitate cu fiul lor, ca o familie, chiar și atunci când sunt ocupați, fiind o prioritate pentru ei, care vine perfect într-un moment mai greu al zilei.

„Din prima am simțit că ar renunța la tot ca să fie cu mine, nu i-am cerut niciodată asta, nici nu e cazul, doar că mi-am dat seama că sunt la fel și atunci am făcut astfel încât să pot să-i fiu alături. Merg să îl văd la spectacole, mă mai duc la el la filmări câteodată seara, vine cu mine la concerte atunci când se poate. Da, mă duc după el la filmări, pentru că el regizează și câteodată filmează până târziu, de noapte…

Mai mult decât atât, pentru a menține fiorii dragostei dintre ei, au grija ca cel puțin o zi din weekend să o petreacă doar în doi, fără fiul lor.

Și să nu stau chiar o zi întreagă fără să ăl văd mai iau copilul, mergem să-l vedem, îl pupăm, îi ducem ceva de mâncare, chestii de astea de nevastă. El vine cu mine la unele concerte atunci când programul îi permite, iar în weekend cel puțin o zi suntem doar noi doi. Copilașul îl mai ducem pe la bunici, la țară', a spus Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir.

Artista și Anghel Damian mai vor un copil

Theo Rose publică dese momente cu fiul ei, chiar dacă nu-i arată chipul, și se vede clar că rolul de mamă îi place foarte mult, așa că nu a ezitat să spună că atât ea, cât și Anghel Damian, își mai doresc un copil, mai ales că Sasha crește și deja știe să facă o mulțime de lucruri.

E bine Sasha. O să facă 10 luni acum în aprilie. A învățat să bată din palme. Ne strigă, ‘mama, ‘tata. A început să gângurească. Ne distrăm. E un copil bun. Nu bolește. Adică la răceală sau așa a trecut bine. Nu e plângăcios fără motiv’, a mărturisit artista.

Theo Rose recunoaște că partenerul ei de viață își dorește foarte mult să fie tătic pentru a doua oară, însă și ea vrea același lucru. Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha', a povestit Theo Rose.

De asemenea, și-a mărturisit și ea dorința pentru a mai avea un copil, chiar în podcast-ul menționat mai sus.

„Aș mai face un copil, acum, da. Știi ce bine a fost când am gravidă? Mi-a fost greu cu filmările, cu grețurile, dar când mi-au trecut ce m-am bucurat de mâncare. Eu de la stres mănânc.„, a dezvăluit artista.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton