De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India: „Îi duci o pălincă lui Salman? Îmi faci și o poză când ține țuica!”

.

Sute de celebrități au participat la petrecerea lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, între care și Salman Khan. Starul de la Bollywood nu a fost însoțit de Iulia Vântur, deși fanii cuplului se așteptau să-i vadă împreună, pentru că ea s-a aflat în România. Fosta prezentatoare TV a mers și în emisiunea lui Cătălin Măruță, părăsind platoul cu un dar tradițional pentru iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu 10 ani, iar acum trăiește în India, alături de iubitul ei, Salman Khan. Celebrul actor a fost surprins, weekendul trecut, la petrecerea magnatului Anant Ambani, alături de alți invitați de seamă. La eveniment, Salman Khan nu a fost însă însoțit de Iulia, așa cum era de așteptat, ci a preferat să meargă cu familia lui.

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului


Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…’ / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Ce cuplu a fost propus spre eliminare. Riscă să părăsească emisiunea înainte de semifinală

Citește și: Cum arăta Laura Codruța Kovesi în adolescență. Era jucătoare de baschet, iar imaginile au ajuns în presa internațională


De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India

Se pare că Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea magnatului Mukesh Ambani pentru că a venit în România să-și viziteze familia. Vedeta a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu o zi înainte de întoarcerea în India, și a vorbit despre proiectele pe care le are în desfășurare.

„Foarte bine sunt, am văzut-o pe mama, l-am văzut pe tata! Am avut show în Dubai și am zis că, dacă sunt mai aproape… Am vrut să îi chem pe ai mei acolo, dar cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să stea cu el. Mă încarc cu energie aici, sunt acasă. De vreo șapte ani m-am mutat, cred, cam așa, înainte mai mergeam câteva luni. Vin cam la trei luni’, a spus fosta prezentatoare TV potrivit protv.ro.


Chiar dacă nu a participat la petrecerea din weekend, Iulia Vântur a spus că este invitată la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant, planificată în vară.

 „Bine, mă duc la nunta din iulie. Sper să nu fie de ziua mea, că nu știu exact data. Ce să zic, de fiecare dată când plec din India și vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin la mine în țară?’.


Iulia Vântur a părăsit platoul cu cadouri pentru iubitul ei, Salman Khan

Iulia Vântur a părăsit platoul cu un cadou tradițional pentru iubitul ei, Salman Khan. Cătălin Măruță i-a oferit o sticlă de pălincă, iar vedeta a spus că tatăl starului  bollywoodian apreciază această băutură.

​Măruță: Te așteptăm cu mare drag de fiecare dată! Să îl saluți pe Salman! Îi duci o pălincă lui Salman Khan dacă îți dau?

Iulia Vântur: Da! Îi duc tatălui lui! I-am mai dus și i-a plăcut țuica! 


Măruță: Îmi faci și mie o poză cu domnul Salman Khan când ține țuica!

Iulia Vântur: Bine, dar ți-o trimit numai ție! Ce frumos!

Sursa foto: Facebook & Instagram