De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural: „Am cântat mult la ele, dar...”

.

De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural. Elena Merișoreanu se numără printre cele mai iubite artiste de muzică populară din țara noastră. Într-un interviu recent, interpreta a susținut că a încetat să mai cânte la nunțile organizate în mediul rural și a explicat motivul pentru care a luat această decizie. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. De-a lungul timpului, aceasta a fost invitată să cânte la nunți în toate colțurile țării. După ce a fost operată la ambele picioare, artista a explicat faptul că starea sa de sănătate nu îi mai permite să concerteze atât de des precum în trecut. Recent, Elena Merișoreanu a susținut că nu mai acceptă propunerile de a cânta la nunțile organizate în mediul rural, chiar dacă este îndrăgostită de tradițiile românești.


De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural. Interpreta de muzică populară a susținut că le purtă noroc mirilor cărora le cântă la nuntă.

Citește și: Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Totul vine de la creier. Trebuie să…'

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate despre soțul ei, după 50 de ani de căsnicie:'Nu ne mai interesează unul de altul'


Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată: „Deja e în plan'

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună alături de copii, în prima zi de școală.Cum s-au fotografiat, în plin proces de divorț: „Așa da!

De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural

Elena Merișoreanu a explicat motivul pentru care nu mai cântă la nunțile de la țară. Acesta a susținut că, în mediul rural, se practică altfel de obiceiuri, iar din cauza vârstei, interpreta nu poate ține pasul.


„Nu (n.r. nunțile nu sunt ca cele de odinioară). Sunt foarte fastuoase, în primul rând, și văd că nu țin mult. Mă deprimă treaba aceasta. Când văd nunți fastuoase, bogăție mare, iar apoi vezi că se despart. Nunțile sunt frumoase și acum, de ce să nu recunoaștem? Obiceiurile sunt cam aceleași.

Bineînțeles că diferă de cele de la țară, acolo există brad, duci mireasa la apă. Am cântat mult la ele, dar nu mai merg acum. Te pune să te duci să cânți devreme, să te vadă lumea, se urcă pe acoperiș. Acum nu mă mai duc, e greu, am o vârstă. Nu prea mai duc lipsă de nimic, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Cred că Dumnezeu mi-a dat prea mult, chiar și sănătate, dar nu am știut să o apreciez’, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit ego.ro.


„Am mână bună’

Interpreta de muzică populară a susținut că a contribuit la formarea multor căsnicii, care au rezistat pănă astăzi. De-a lungul timpului, acesteia i s-a spus că are „mână bună’ și le poartă nororc mirilor cărora le cântă.


„Am avut nunți tare frumoase. Spre bucuria mea, mă cheamă acum la botez sau la majoratul copiilor și îmi spun: „Ați avut mână bună pentru că ați venit și ați cântat pentru că avem o căsnicie lungă.’ Foarte rar s-a întâmplat să aud că s-au despărțit. Îmi aduc aminte, în tinerețe, când eram la Rapsodia Română, multor tineri le-am zis: „Vă potriviți, hai să vă căsătoriți!’. Uite că acum au copii mari și sunt foarte bine. Au luat-o în glumă, dar, până la urmă, s-au căsătorit. Zic că am mână bună. (râde)’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!