De ce nu mai este Ioana Ginghină vegetariană: „A fost la recomandarea nutriționiștilor. Atunci am decis să mănânc carne iar”. Fiica ei a convins-o să adopte această dietă

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Ginghină a fost vegetariană câțiva ani buni, dar a renunțat la acest stil de alimentație, spune ea, la recomandarea nutriționiștilor. Actrița are un stil de viață sănătos, ce nu presupune regimuri alimentare restrictive. Mai spune că și fiica ei, cea care a influențat-o să renunțe la carne, ar fi tentată să-și diversifice dieta.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Cu câțiva ani în urmă, Ioana Ginghină anunța că ea și fostul soț, Alexandru Papadopol, au devenit vegetarieni datorită fiicei lor, Ruxandra. Actrița a renunțat complet la carnea de pui sau porc, însă și-a asigurat aportul de proteine consumând pește. De curând, Ioana Ginghină a renunțat la acest stil alimentar, iar motivul l-a dezvăluit ea însăși. Spune că a fost recomandarea nutriținoștilor să-și diversifice dieta, la 47 de ani, după ce i-au ieșit valori anormale la analize.

in9in9

Citește și: Ce discuții a avut Ioana Ginghină cu fiica ei, după ce au aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam numai așa'

Citește și: Cum s-a vindecat Ioana Ginghină după divorțul de Alexandru Papadopol și cât de greu i-a fost ca mamă singură: „Nu eram gata să mă angajez din nou. La 40 de ani, cu un copil agățat de mâneca mea…'

Citește și: Cum a fost cucerit Jador de logodnica lui, Oana Ciocan: „N-am mai scăpat de ea, pur și simplu. Dormea pe la studio la mine, mi-a arătat o iubire pe care…'

Citește și: Raluca Pastramă, surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Este în proces de divorț cu Ibrahim Ibru / În ianuarie, bărbatul a fost fotografiat cu cele două femei la distanță de două zile

De ce nu mai este Ioana Ginghină vegetariană

Ioana Ginghină a reînceput să consume carne, după câțiva ani în care a fost vegetariană, iar fiica ei, Ruxandra, ar fi tentată să-i urmeze exemplul. Actrița a devenit mai preocupată de sănătatea ei în ultimii ani și pune mult accept pe alimentație, însă nu urmează o dietă restrictivă.

„De 6-7 ani de zile am un stil de viață. Nu mai țin nicio dietă, doar am grijă ce mănânc! Pot să spun, ca noutate, că am câteva zile de când m-am apucat de carne. Nu mai sunt vegetariană!

A zis Ruxi să nu recunosc, dar uite că nu o ascult! Și pe ea o tentează, dar a zis că se mai gândește! Nu mai sunt vegetariană dacă mă vedeți mâncând slănină prin restaurant sau m-ați văzut weekend-ul acesta la munte. Am zis eu prima!', a spus actrița pentru ego.ro.

„Atunci am decis să mănânc carne iar'

Ioana Ginghină mai spune că decizia de a renunța la dieta vegetariană a venit la recomandarea medicilor, după o serie de analize de laborator. Actrița recunoaște că se săturase să consume pește, pentru a acoperi deficitul de proteine, acesta fiind al doilea motiv care a determinat-o să-și diversifice dieta.   

„A fost la recomandarea nutriționiștilor după niște analize care mi-au ieșit. Trebuie să recunosc, fac în acest an 47 de ani! Cu cât înaintez mai mult în vârstă, am nevoie de mai multă proteină! Mă săturasem de pește.

Puteam să nu mănânc carne, dar trebuia să mănânc mult pește ca să acopăr partea cu proteina. Mă săturasem! Când vedeam pește spuneam: „Numai!'. Oricum ar fi gătit, nu mai pot! Atunci am decis să încep să mănânc carne iar!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton