De ce nu publică Irina Nicolae imagini cu fiica ei de cinci ani. Scarlett Maria vorbește 3 limbi și a fost botezată de Al Bano

.

Irina Nicolae și Marius Vizer formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și s-au căsătorit în anul 2015. Cei doi au împreună o fiică, pe Scarlett Maria, însă fosta membră din trupa A.S.I.A. nu a publicat niciodată imagini cu chipul fetiței. Recent, artista a vorbit despre decizia de a nu-și expune fiica în mediul online, susținând că dorește să-i ofere o copilărie liniștită. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


De 17 ani, Irina Nicolae și soțul ei, Marius Vizer, locuiesc în Ungaria. În anul 2018, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când artista a adus-o pe lume pe Scarlett Maria. Odată cu mutarea din România, fosta membră din trupa A.S.I.A. a renunțat la cariera muzicală și s-a dedicat afacerilor familiei, ea fiind proprietara unei agenții imobiliare din România, dar și designer de interior.

De când a devenit mamă, Irina Nicolae nu a postat imagini cu chipul fiicei sale, susținând că este o decizie pe care a luat-o împreună cu soțul ei. În luna februarie, Scarlett Maria a împlinit 5 ani și a sărbătorit în Paris, căci tatăl ei participa, în acea perioadă, la un campionat de judo. De menționat este faptul că Marius Vizer se află în fruntea Federației Internaționale de Judo (IJF) din 2007.


Citește și: Irina Nicolae, experiență paranormală după ce a fost nevoită să facă avort: „Se uita tot timpul într-un colț și zâmbea. Mi-a zis…’

Citește și: Managerul trupei A.S.I.A acționează pe cale legală, după scandalul cu Irina Nicolae. De ce apelează la avocat: „Fiecare să-și vadă de treaba lui!’

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision: ‘Devenim ridicoli și penibili. Sunt tâlharul de pe cruce…’. Ce spune despre retragerea sa din televiziune


Citește și: Ce a declarat Alexandra Porkolab, după ce a fost eliminată de la Survivor 2023: „Nu mai puteam. Las în urmă…'

De ce nu publică Irina Nicolae imagini cu fiica ei de cinci ani

Irina Nicolae și soțul ei, Marius Vizer, au decis să nu publice imagini cu chipul fiicei lor. Artista vrea să-i ofere micuței libertatea de a alege dacă își dorește să devină persoană publică și este de părere că expunerea online nu este potrivită pentru un copil de cinci ani.

„Este alegerea noastră să nu o expunem public pentru că este un copil și va avea timp suficient mai târziu, dacă va dori să fie prezentă în viața publică sau pe rețelele sociale. Nu o ascundem, dar nu văd rostul expunerii unui copil. Copilăria nu se trăiește în online, ci în offline, în viața reală’, a spus Irina Nicolae, potrivit okmagazine.ro.


Fiica Irinei Nicolae vorbește 3 limbi

La cinci ani, fiica Irinei Nicolae vorbește trei limbi, respectiv engleza, maghiara și româna. Se pare că micuța își dorește să învețe și italiana, având în vedere că nașul ei de botez este Al Bano. Fosta membră din trupa A.S.I.A. și cântărețul italian sunt legați de o prietenie veche și au cântat pe aceeași scenă în urmă cu mai bine de zece ani.

„Are o copilărie normală și, sper eu, fericită! Merge la grădiniță, se joacă, face sport, călătorește, face lucrurile pe care le face orice copil de vârstă ei. Vorbește trei limbi. A început cu română și engleză concomitent, cumva le asimilează pe amândouă ca limbi materne, după care a urmat maghiara. Nu aș putea să îți spun nivelul, pentru că eu nu vorbesc limba maghiară, dar ea vorbește atunci când este nevoie. Vedem pe viitor ce va mai învăța, probabil germană și italiană, că mă tot întreabă cuvinte în italiană, are această curiozitate. Își dorește mult să vorbească cu nașul ei, Al Bano, în italiană.


Al Bano este unul dintre nașii de botez ai fetiței mele. Ne leagă o prietenie frumoasă, de ani de zile, și suntem onorați că este părintele spiritual al fiicei noastre. Eu l-am cunoscut personal în anul 2012, prin intermediul soțului meu, atunci când am cântat prima dată pe aceeași scenă și împreună la Opera Garnier din Paris. Este un artist și un om extraordinar’, a adăugat aceasta.


Irina Nicolae, despre momentul când a pierdut un copil

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Nicolae a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre momentul când a pierdut o sarcină. Artista a născut prematur, la cinci luni, însă copilul nu a supraviețuit.

„Durerea nu trece niciodată și mă feresc să dau sfaturi, dar îți pot spune care a fost alegerea mea: să lupt cu toată ființa, să merg înainte ca să îmi pot împlini acest vis, acela de a fi mamă. Nu uita că indiferent cât de mult te iubesc oamenii, nimeni nu se simte confortabil sau fericit în prezența unui om trist, deprimat sau distrus, așa că eu am ales să nu cedez întunericului și să văd întotdeauna lumina de la capătul tunelului. Știu că după noapte vine ziua, după ploaia rece, soarele încălzește, după iarnă grea, primăvară superbă apare, după o pierdere, Dumnezeu îți trimite ceea ce nici nu sperai…


Așa sunt eu format ca om și asta m-a ajutat să rămân întreagă la minte și știu că o prietenă m-a întrebat atunci Realizezi cât de puternică ești?’. Nu cred că realizasem sau că măcar îmi pusesem vreodată această întrebare, a trebuit să pierd totul ca să înțeleg cine și cum sunt cu adevărat și pentru asta sunt recunoscătoare. Am învățat multe… și încă învăț’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook