De ce nu se afișează Dana Săvuică cu iubitul ei și ce spune despre căsătorie: „Ne completăm foarte frumos”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu se afișează Dana Săvuică cu iubitul ei și ce spune despre căsătorie. După divorțul de Răzvan Stanciu, Dana Săvuică și-a refăcut viața sentimentală, însă a fost întotdeauna discretă cu privire la bărbatul care i-a cucerit inima. Rareori, vedeta postează imagini din vacanțe cu iubitul ei, însă a preferat să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Recent, fostul iepuraș de la Playboy a explicat motivul pentru care nu se afișează cu partenerul ei de viață, dezvăluind, totodată, cum se raportează la ideea de a ajunge din nou în fața altarului. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce nu se afișează Dana Săvuică cu iubitul ei și ce spune despre căsătorie. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat în anul 2016, pe cale amiabilă, la notar. Cei doi au fost căsătoriți timp de 25 de ani și au împreună o fiică, pe numele ei Julie. După separarea de tatăl fiicei sale, fostul model și-a găsit liniștea în brațele lui Răzvan Enescu, însă cei doi au fost foarte discreți în legătură cu relația lor. Dana Săvuică a explicat că partenerul ei nu este „un om de televiziune', el fiind cel care nu-și dorește să să intre în atenția publică.

dan-9dan-9

Dana Săvuică recunoaște că partenerul ei de viață o completează perfect și îi suplinește „toate dorințele'. Se pare că cei doi s-au cunoscut în perioada facultății, însă au avut nevoie de mulți ani pentru a se regăsi. Fostul model nu obișnuiește să facă declarații despre partenerul ei de viață, însă, recent, a făcut o excepție și și-a deschis sufletul cu privire la relația pe care o are.

Citește și: Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor: „Este condiția esențială, am scutire…”

Citește și: Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați: „Mă uit și îmi place ce văd”

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Citește și: Survivor România 2023. Ce concurenți sunt în pericol de eliminare

De ce nu se afișează Dana Săvuică cu iubitul ei și ce spune despre căsătorie

Dana Săvuică și iubitul ei formează un cuplu de câțiva ani și sunt destul de discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Fostul model se afișează rar cu Răzvan Enescu și explică acest lucru prin faptul că bărbatul nu-și dorește să intre în atenția publică, fiind mai discret din fire. Pe de altă parte, Dana Săvuică se simte împlinită în relația cu acesta și recunoaște că are parte de tot „confortul necesar'.

„Nu am nimic de ascuns, dar îmi momentul în care noi ne-am apropiat și am decis să fim împreună, suntem de ceva ani, am devenit discretă, pentru că așa dorește el. Nu este un om de televiziune, nu este un personaj mioritic care apare prin showbiz, este un om discret, un bărbat care îmi aduce tot confortul necesar și îmi suplinește toate dorințele. Ne completăm foarte frumos unul pe celălalt. Îmi oferă libertate, iar asta e foarte important', susține fostul model, potrivit unica.ro.

Ce spune Dana Săvuică despre căsătorie

La 53 de ani, Dana Săvuică spune că nu mai crede în instituția căsătoriei, căci se bucură de libertatea pe care i-o oferă concubinajul. Vedeta nu se mai imaginează din nou în fața altarului, însă este recunoscătoare că trăiește viața după bunul plac.

„Nu că nu mai cred în mariaj, fiecare om e liber să viseze. Sunt foarte multe cupluri care au căsnicii frumoase, sănătoase, dar, pentru mine, asta nu mai e o opțiune. Îmi place prea mult libertatea pe care o am ca om, ca individ, ca femeie care stă pe picioarele ei, nu a; intra într-un mariaj unde parteneriatul devine o chestie de posesivitate sau de competiție.

Sunt fericită că trăiesc așa cum îmi doresc, că sunt sănătoasă și nu am probleme majore în viață. Încerc, efectiv, să îmi încep ziua cu gânduri pozitive, să am o vibrație pozitivă. Normal că mai cad în mici tristeți, nu zic depresii, că nu e vorba de așa ceva, dar uneori nu imi mai ies anumite lucruri, dar îmi dau seama că dacă am sănătate și familia aproape e tot ce contează', a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton