De ce nu se căsătorește Deea Codrea și de ce nu și-a botezat băiatul, până la doi ani: „Asta nu înseamnă că nu suntem credincioși, suntem ortodocși amândoi”

.

Pe 9 octombrie 2021, Deea Codrea a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' și Andrei Stoian, iubitul ei, au decis să nu-și boteze copilul, pentru a-i oferi libertatea micuțului Lian de a-și alege singur religia. Iată cum au perceput apropiații lor această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Deea Codrea și Andrei Stoian au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu aproape doi ani. Pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a evitat să-și expună copilul, fiind discretă din fire. Cei doi părinți au hotărât să nu-și creștineze fiul, pentru că nu sunt adepții tradițiilor ortodoxe și vor ca Lian să aibă libertatea de a-și face propriile alegeri. De altfel, nici căsătoria nu face parte din planurile lor, deși creatoarea de conținut a mai făcut acest pas o dată, însă a divorțat.


Citește și: Deea Codrea nu vrea să-și boteze copilul: „Să își aleagă dacă își dorește să fie botezat, în ce religie și dacă nu'

Citește și: Deea Codrea a născut în apă. Cum se simt ea și bebelușul: „Fără medicamente…'

Citește și: „Nu și-a dat niciun interes. Știam că o să se întâmple asta'. Fratele Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la maternitatea din Botoșani, acuzații către medicul de gardă


Citește și: Vlad Neamțu, marele câștigător celei de-a treia ediții Buzz House! Ce premii și-au adjudecat ceilalți concurenți

De ce nu se căsătorește Deea Codrea și de ce nu și-a botezat băiatul, până la doi ani

Din dorința de a-i oferi libertate fiul ei, Deea Codrea și Andrei Stoian au decis să nu-și boteze fiul, care împlinește 2 ani în luna octombrie. Părinții celor doi le-au respectat decizia, însă fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!’ a recunoscut că mai există apropouri în acest sens. Chiar și așa, cei doi părinți rămân fideli modului în care au decis să-l crească pe Lian.


„Eu împreună cu iubitul meu ne-am propus să lăsăm cumva lucrurile la liber pentru cel mic. De aceea nu îl postez, nu i-am făcut un cont de instagram, nu este doar legat de botez. Dacă aș fi putut să nu îi pun un nume și să își aleagă el numele mai târziu, aș fi făcut și asta, dar nu a fost posibil. Legat de botez, nu am simțit. Asta nu înseamnă că nu suntem credincioși, suntem ortodocși amândoi. Da, nu este genul acela de credință în care stăm în Biserică în fiecare zi, fi crescut cu această credință, iar când el își dorește să facă acest pas, sau să aleagă orice altă alegere, noi vom fi acolo să îl înțelegem și să nu îl schimbăm cu nimic.


Părinții noștri s-au abținut din a ne presa cu botezul, au fost așa câteva apropouri, tot să mai încerce să vadă dacă nu cumva ne răzgândim, în schimb, bunica mea, care m-a crescut și care este foarte religioasă, mă ducea la Biserică când eram mică, de fiecare dată când mă plângeam de câte ceva de Lian, îmi spunea: Pai da mamă, dacă nu îl botezați. Mi s-a păuut foarte amuzant, de fiecare dată. Însă, noi ne am susținut foarte puternic alegerea și ei au înțeles până la urmă, doar este copilul nostru, noi decidem momentan asupra lui și ne dorim să nu alegem prea mult în locul lui’, a spus Deea Codrea, potrivit spynews.ro.


Ce spune Deea Codrea despre căsătorie

Deea Codrea și iubitul ei nu planifică să se căsătorească, în viitorul apropiat. Pentru că a mai trecut o dată prin această experiență, tânăra pasionată de modă recunoaște că nu mai visează să îmbrace rochia de mireasă.


„Nu credem foarte mult în rigorile acestea impuse, până la urmă de cine, de societate!? Pentru că nu a venit nimeni să spună că este mai bine așa sau mai rău așa. Nu are legătură cu faptul că eu am fost căsătorită, am fost mireasă și nu a mers. Nu are legătură pe această logică. Cred că orice femeie care nu a ajuns să îmbrace rochia albă, își dorește să vadă cum este acestă experiență. Eu, pentru că am trait-o, recunosc că nu mai este un wow pentru mine să mă căsătoresc’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook