De ce nu se căsătorește Mihaela Borcea cu Sorin Rap: „Ne e foarte bine așa cum suntem”. Sunt împreună de 7 ani

.

Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de 23 de ani, însă au divorțat în anul 2011. Cei doi sunt părinții a trei copii – Patrick, Angelo și Melissa. După separarea de omul de afaceri, Mihaela Borcea și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Rap, care pentru o perioadă scurtă de timp i-a fost chiar șofer. Deși sunt împreună de mai bine de 7 ani, aceștia nu și-au oficializat relația, iar afacerista spune că nu intenționează să ajungă din nou în fața altarului. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


După divorțul de Crsti Borcea, Mihaela Borcea și-a refăcut viața amoroasă alături de Sorin Rap. Relația celor doi a început în anul 2015, însă inițial au preferat să-și țină secretă povestea de dragooste. Au trecut aproape 8 ani de când aceștia s-au cunoscut și nu se mai feresc să-și manifestea iubirea în public, lucru care se reflectă și în declarațiile pe care și le fac pe rețelele de socializare.

Deși este fericită și împlinită lângă actualul ei partener, Mihaela Borcea spune că nu se gândește la căsătorie, motivând că un act nu ar schimba în vreun fel legătura dintre ei.


Citește și: Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere: „Îmi redai liniștea atunci când totul merge rău’

Citește și: În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț: „Am primit foarte multe lovituri’

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei. Are o istorie veche de câteva sute de ani

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul de Imunitate. Doi concurenți sunt propuși spre eliminare


De ce nu se căsătorește Mihaela Borcea cu Sorin Rap

Povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap a început în 2015, la patru ani distanță de divorțul dintre femeia de afaceri și Cristi Borcea. În mai multe rânduri, aceasta a susținut că este fericită cu actualul ei partener și i-a declarat iubirea în spațiul public. Despre Sorin Rap, se știe că a fost inspector principal de poliție, însă a suferit o condamnare la închisoare cu executare. Pentru o scurtă perioadă de timp, bărbatul a fost șoferul personal al Mihaelei Borcea.


Întrebată despre căsătoria cu actualul ei partener, Mihaela Borcea a recunoscut că nu intenționează să ajungă în fața altarului, căci un act nu ar schimba cu nimic relația dintre ei.

„Sunt cu Sorin de atâția ani. O hârtie nu are nicio însemnătate. În fața lui Dumnezeu e important să fii, nu un act la primărie. Ne e foarte bine așa cum suntem’, a spus Mihaela Borcea, potrivit cancan.ro.


Cu ce se ocupă copiii Mihaelei și a lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au împreună trei copii. În timp ce Melissa e studentă la o facultate din SUA, Angelo și Patrick ajută la dezvoltarea afacerii familiei.

„Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită.

Nu mă văd soacră, soacră, poamă acră. Le iau apărarea nurorilor, când ei greșesc. Trebuie să fie totul echitabil. Nu le țin doar lor partea. E foarte important să te înțelegi bine cu copiii. Așa i-am învățat de mici, că indiferent de cât de greu le va fi și cât ar greși, doar împreună putem rezolva problemele’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook