De ce nu și-ar pune Theo Rose silicoane: „Nu se potrivește, e ca nuca în perete! O dată pentru că...”

 Ifrim Georgiana
.

La 26 de ani, Theo Rose se bucură de o carieră înfloritoare în industria muzicală, dar și de rolul de mămică. În luna iunie, artista a adus pe lume primul ei copil, pe Sasha, care a fost deja creștinat. În mediul online, jurata de la „Vocea României' vorbește deschis cu admiratorii ei despre provocările rolului de părinte, dar și despre schimbările prin care a trecut corpul ei după naștere. Acuzată că și-a pus implant mamar, Theo Rose a explicat motivele pentru care nu ar apela la această intervenție estetică. Iată de ce nu și-ar pune silicoane!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Încă de pe vremea când era concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!', Theo Rose s-a făcut remarcată pentru sinceritatea ei debordantă și pentru simțul umorului. De când a îmbrățișat rolul de mamă, artista a vorbit deschis despre schimbările prin care a trecut corpul ei, în special creșterea în volum a sânilor, având în vedere că alăptează. Zilele trecute, jurata de la „Vocea României' a fost acuzată de o fană că și-ar fi pus silicoane, însă artista a negat zvonul, precizând că nu are de gând să-și facă vreo modificare la nivelul bustului.

te10-1te10-1

Citește și: De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și: Ce se întâmplă când Theo Rose și Horia Brenciu nu sunt de acord unul cu celălalt, la Vocea României!: „Suntem impulsivi amândoi”

Citește și: 'Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu, dar…'. Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are la 67 de ani

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând”. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

De ce nu și-ar pune silicoane Theo Rose

Acuzată că și-a făcut implant mamar, Theo Rose a explicat, în mediul online, că sânii ei au crescut în volum din simplul fapt că alăptează. Artista nu intenționează să-și pună silicoane, deoarece are frică de operații și nu este complexată de felul în care arată acum. Dincolo de aceste motive, jurata de la „Vocea României' este de părere că o astfel de intervenție nu s-ar potrivi cu personalitatea ei și mesajul pe care încearcă să-l transmită celor care o apreciază.

„Și cred că sunt oameni – așa cum o fi și fata în cauză (cea care i-a trimis mesajul – n. red.), nu am nicio treabă, fata o fi zis și ea, o fi avut și ea un moment, treaba ei – care au înțeles greșit mesajul meu de atunci, în care am spus că eu nu mi-aș pune silicoane.

De ce? O dată de frica operației, a doua că nu sunt complexată în acest moment de aspectul ăsta și al treia oară pentru că nu consider că se potrivește cu mesajul pe care eu, ca om, îl am de transmis.

Adică, m-am imaginat: nu poți să apari țâțoasă, cu spatele drept, pe un scaun, frumoasă, aranjată și când deschizi gura să fii eu, Theo Rose. Nu se potrivește. E ca nuca în perete!', a spus Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose, despre acceptarea de sine

În finalul mesajului, Theo Rose le-a oferit un sfat femeilor care doresc să-și facă implant mamar. Artista susține că acceptarea de sine este extrem de importantă, înainte de operațiile estetice.

„Mi-am imaginat cum mi-ar sta mie, acum că am alăptat. Am văzut, nu se vede rău. Doar că am putut să glumesc, m-am purtat decoltată, oamenii nu s-au certat cu mine, pentru că au înțeles că e ceva efemer.

Singura mea recomandare este ca, înainte să apeleze la o astfel de intervenție, femeile să caute să se placă în forma-n care sunt. Eu, periodic, îmi pun întrebări: Cum mă mai simt eu cu mine? Răspund: Dărâmată, dar merge și astăzi. Înțelegeți? Despre asta e vorba', a mai explicat cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton