De ce nu-și face Gabriela Cristea operație de micșorare a stomacului: „Nu-mi bat capul cu kilogramele în plus”. Paula Crăciunescu, mama ei „adoptivă”, declară altceva

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea se luptă cu kilogramele în plus, dar exclude ideea de a-și micșora stomacul. Experiența traumatizantă a unei prietene a convins-o să nu recurgă la această soluție. Paula Crăciunescu, cunoscută drept mama ei „adoptivă', spune că prezentatoarea TV ar fi complexată de silueta ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Zilele trecute, în cadrul unui live pe Facebook, Gabriela Cristea spunea că se apucă de post intermitent și apoi de post negru. Probabil că unii i-au recomandat să-și facă operație de micșorare a stomacului, astfel că prezentatoarea TV a revenit cu un videoclip dedicat acestui subiect.

Citește și: Tavi Clonda critică părinții care compensează prin cadouri timpul pierdut cu copiii: „Banii completează fericirea, dar…” / El și Gabriela Cristea investesc sume exorbitante pentru păpușile fiicelor

Citește și: Cum a reacționat Tavi Colen atunci când a fost întrebat despre relația cu Gabriela Cristea: „Ne salutăm, ne-am întâlnit la emisiuni” / S-a scris că au fost împreună în 1999

Citește și: Xonia dă în judecată Poliţia Română. Rezultatele IML arată că artista nu consumase cocaină, cum arătase drug-testul. Avocata artistei: „Cineva trebuie să răspundă şi să ceară scuze public pentru toată trauma suferită”

Citește și: Cât de mult l-a afectat pe Cătălin Cazacu despărțirea de Ramona Olaru: „Am plâns, m-am tăvălit în chinuri. S-a rupt ceva…'. Încă păstrează filmarea în care a cerut-o în căsătorie

 De ce nu-și face Gabriela Cristea operație de micșorare a stomacului

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care nu și-ar face la o operație de micșorare a stomacului. Experiența traumatizantă a unei prietene a convins-o să nu recurgă la această soluție. Ea a amintit și de cele două operații de cezariană prin care a trecut când le-a adus pe lume pe fiicele ei.

„Mie mi-e frică. Cum facem cu frica asta? Am o prietenă foarte bună care și-a făcut o operație la stomac în urmă cu multă vreme și a luat din spital un stafilococ, ceva de genul acesta, și probabil pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară. (…)

M-a întrebat cineva de ce nu mă operez ca să slăbesc. Pentru că în momentul acesta nu-mi bat capul cu kilogramele în plus pe care știu că le am, dar asta este.

Trăiesc cu ele, le accept așa cum sunt, iar când voi fi pregătită să mă preocup de ele, mă voi ocupa de ele. Subiectul este legat de operații și de ce mi-e frică de ele. Așa am fost dintotdeauna. Am două operații la activ, amândouă de cezariană și vreau să vă spun că nu au fost niște operații ușoare, dacă lumea își închipuie că operația de cezariană este una ușoară și uzuală, chiar dacă se întâmplă destul de des în zilele noastre.

De altfel, la prima operație de cezariană am avut și ceva probleme, despre care nu am vorbit până acum, poate că nu am fost pregătită, poate că nu am fost întrebată.

Experiența mea ar putea să le inspire și pe alte doamne care ar putea să treacă prin ce am trecut eu. La prima operație de cezariană am făcut intoleranță la unul dintre firele de sudură și a fost o experiență foarte grea. Timp de două luni de zile, până s-a absorbit firul respectiv, eu am avut o stare ca de gripă și mergeam la două zile să dreneze operația. A fost o experiență cruntă atunci, mai ales că eram la primul copil', a explicat prezentatoarea TV.

Paula Crăciunescu: „Nu e foarte încântată de kilogramele în plus'

La polul opus, Paula Crăciunescu, cunoscută drept „mama adoptivă' a Gabrielei Cristea, spune că prezentatoarea TV ar fi complexată de kilogramele în plus.

„Gabi nu este foarte încântată de kilogramele în plus ce le-a luat în ultima perioadă. Chiar mi-a spus că tot ce mănâncă se așează foarte repede pe ea. Sunt sigură ca nu este mulțumită, dar programul încărcat pe care îl are, plus că mănâncă doar pe fugă, asta afectează metabolismul…dar se bucură foarte mult de faptul că Tavi o ajută cu fetițele, asta contează enorm', a spus Paula Crăciunescu pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton