De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Sunt într-un proces de divorț. Nu este cazul să...”

.

De aproximativ doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț. În acest context delicat, artista spune că nu-i stă gândul la o altă relație, dat fiind că are cu totul alte priorități. Prima înfățișare la judecată va avea loc în primăvara anului viitor, atunci când s-ar produce separarea legală dintre artistă și designer. Iată declarațiile Alinei Sorescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani și s-au separat în 2021. Procesul de divorț dintre ei durează de aproape doi ani, asta fiindcă foștii soți nu au ajuns la o înțelegere privind custodia și domiciliul celor două fiice, Raisa și Carolina. Anul acesta, micuțele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu Alina Sorescu, respectându-se hotărârea judecătoarească.

alin9alin9

Citește și: Alina Sorescu, anunț surprinzător în plin divorț de Alexandru Ciucu: „Acum mă simt asumată, nu regret nimic. Am renăscut”. Ce schimbare a făcut în viața ei

Citește și: Alina Sorescu va petrece Crăciunul fără fiicele ei: „Conform deciziei instanței'. Raisa și Carolina merg la tatăl lor, Alexandru Ciucu

Citește și: Cine este Alexia Eram de la America Express 2023. Formează un cuplu cu Mario Fresh și este fiica Andreei Esca

Citește și: Cum arată mormântul lui Cornel Patrichi, la 8 ani de la moartea coregrafului și cine are grijă de locul de veci. Mesajul emoționant de pe piatra funerară

De ce nu-și reface Alina Sorescu viața după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a suferit enorm după încheierea căsniciei cu Alexandru Ciucu, speculându-se că ruptura a fost provocată de un episod de infidelitate din partea creatorului de modă. Cântăreața a refuzat vehement să vorbească despre posibilitatea unei alte relații, în contextul în care se află în proces de divorț de fostul ei soț. În aceste momente, Alina Sorescu se concentrează pe creșterea celor două fiice, care locuiesc împreună cu ea.

„Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine. Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta', a declarat Alina Sorescu pentru Spynews.ro.

Alina Sorescu, primul Crăciun fără fiicele ei

Alina Sorescu va petrece primul Crăciun fără fiicele ei, Raisa și Carolina, care merg la domiciul tatălui lor. Artista spune că singurele neînțelegeri cu Alexandru Ciucu au legătură cu programul de vizită al micuțelor, subiect care i-a adus, de mai multe ori, în sala de judecată. În prezent, fiicele cuplului locuiesc cu mama lor, iar designerul are dreptul de a petrece două weeekend-uri pe lună cu acestea.

„Da, așa s-a nimerit, este primul Crăciun. Nu s-a întâmplat nimic nou. Prima jumătate a vacanței, fetele vor sta la el și la mine se vor întoarce de Revelion. Procesul este încă în desfășurare. Neînțelegerea noastră este programul de vizită al fetițelor', a mai declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton