De ce nu-și sărbătorește Bebe Cotimanis onomastica. Actorul se pregătește să dea lovitura cu un nou proiect, alături de fiica lui: „Va avea loc la Londra”

 Miniosu Alexandra
.

Constantin Cotimanis, cunoscut ca Bebe Cotimanis, se numără printre sărbătoriții zilei, de Sfinții Constantin și Elena. Anul acesta, îndrăgitul actor nu prea are timp să-și sărbătorească însă onomastica, fiind ocupat să pregătească un nou proiect, alături de fiica lui, cu care speră să dea lovitura în străinătate. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

De altfel, Bebe Cotimanis susține că nu trebuie să există o ocazie specială pentru a sărbători sau pentru a se simți bine, având în vedere că face ceea ce-i place. Marele actor, care pregătește un nou proiect, alături de fiica lui, consideră că fiecare zi din viață trebuie cinstită.

bebe-cotimanis-2bebe-cotimanis-2

„Pentru mine (n. red.: sărbătoarea care are loc an de an pe 21 mai) înseamnă încă o zi de muncă după alte zile de muncă. Așa s-a nimerit. Pemtru mine, fiecare zi este o petrecere. Zilnic e o petrecere, chit că muncesc, chit că nu, pentru că fac ceea ce îmi place', a declarat Bebe Cotimanis pentru FANATIK.

Citește și: Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, sărbătoresc 7 ani de relație: 'Nu mă mai gândeam că pot să simt fluturași în stomac ca la 18 ani…' / Actorul a fost căsătorit de două ori

Citește și: Ada, fiica iubitei lui Bebe Cotimanis, mesaj neașteptat pentru sora ei vitregă, Adela: „De când a intrat în viața mea…”. Se cunosc de doar 5 an

Citește și: Geanina Ilieș, surprinsă în direct la Antena Stars de fiul și mama ei: „Familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt foarte emoționantă, sunt lacrimi de fericire!”

Citește și: Tavi Clonda critică părinții care compensează prin cadouri timpul pierdut cu copiii: „Banii completează fericirea, dar…” / El și Gabriela Cristea investesc sume exorbitante pentru păpușile fiicelor

De ce nu-și sărbătorește Bebe Cotimanis onomastica

Astăzi, de Sfinții Constantin și Elena, Bebe Cotimanis pune la punct ultimele detalii ale piesei de teatru pentru care colaborează cu fiica lui, Adela. Acesta a dezvăluit că va urca pe scena teatrului, la Londra, luna viitoare. Spectacolul pe care l-a scris și regizat actorul se numește „Ah, bărbatul! Vai, femeia' și va fi pus în scenă pe data de 9 iunie 2024. Maestrul are mari speranțe că va umple sala de la Shaw Teatre din capitala Angliei.

În piesa umoristică, Bebe Cotimanis face echipă și cu Victoria Bobu și Iulia Dumitru. Spectacolul e pregătit în paralel cu un altul care s-a amânat. Tot în capitala Angliei trebuia să fie pusă în scenă piesa „Micul Prinț', însă a avut loc o schimbare pe ultima sută de metri, astfel că i-a făcut loc comediei scrie de maestru.

„Pregătim spectacolul pentru „Ah, bărbatul! Vai, femeia', care va avea loc la Londra pe 9 iunie. Echipa de sunet și lumină vine astăzi la mine ca să facem decupajul de sunet și lumină.

M-am cam ocupat de tot. Ca interpretare suntem trei. Echipa tehnică e formată din doi. Suntem mulțumiți de ce a ieșit. Noi de-abia l-am lansat, pentru că am înlocuit un alt spectacol, Micul Prinț, care trebuia să ajungă la Londra. Nu este gata Micul Prinț. O să vedem când va fi gata. Biletele abia s-au pus în vânzare. Cu siguranță se va umple sala', a mai povestit Constantin Cotimanis.

Actorul se pregătește să dea lovitura cu un nou proiect, alături de fiica lui

Comedia realizată de Bebe Cotimanis are în prim-plan niște dialoguri memorabile dintre personajele savuroase din piesă, ce aduc în față relația dintre bărbați și femeie în zilele noastre.

„În meciul dintre bărbat și femeie, există însă doar un singur învingător: dragostea!', scrie actorul în descrierea scenariului „Ah, bărbatul! Vai, femeia!'.

Deși nu-și sărbătorește onomastica astăzi, Bebe Cotimanis a avut, însă, grijă să le transmită un gând bun sărbătoriților.

„Sănătate tuturor dragi și în special Constantinilor și Elenelor!', a transmis actorul.

Bebe Cotimanis, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV, după 25 de ani

Bebe Cotimanis a dezvăluit, abia recent, motivul pentru care și-a dat demisia de la PRO TV. Actorul a decis să plece de la trustul MEDIAPRO, în ciuda succesului, însă spune că nu regretă deloc pasul făcut.

Uneori atașamentul este o boală, iar de boala asta eu sufăr foarte puțin. Am depășit momentul fantastic de repede. După 25 de ani am plecat pentru că nu mă mai regăseam. După plecarea lui Adrian Sârbu multă lume nu și-a mai găsit locul acolo. Nu e nimic grav, după fix 25 de ani am plecat și de la Nottara. Nu am acest atașament. Iar după ce am plecat din Pro, la nici câteva ore am fost sunat să mă duc la Prima Tv. Am plecat fără perspectiva de a-mi găsi ceva mai bun, pur și simplu am făcut-o. Țin foarte mult la independența mea. Eu am fost liber profesionist mereu, așa m-am născut„, a declarat, acum ceva timp, Bebe Cotimanis pentru Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton