De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Motivul are legătură cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu: „A decis că nu e cazul să riște nimic”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. Vara aceasta, Maria Ciobanu nu va vizita România, iar motivul pentru care a făcut această alegere l-a dezvăluit chiar fiul ei, Ionuț Dolănescu. De aproximativ cinci ani, cântăreața de muzică populară locuiește în SUA alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Iată ce spune Ionuț Dolănescu despre schimbările din viața mamei lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România. În anul 2019, Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea de pe scenă, după ce a fost diagnosticată cu o formă acută de astm. La scurt timp, intepreta de folclor s-a mutat în Statele Unite ale Americii, la recomandarea medicilor, căci climatul de acolo este mai potrivit pentru tratarea bolii. Nu demult, artista spunea că dorul de țara natală o copleșește, așa că planificase o scurtă vacanță în România, vara aceasta. Din nefericire, planurile i-au fost date peste cap, căci soțul ei, Mircea Cîmpeanu, a trecut printr-o intervenție chirurgicală și este în recuperare.

ma11ma11

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit: „Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească”

Citește și: Unde locuiește Maria Ciobanu în America și când revine în România, în vacanță: 'Îmi este foarte dor de casă, de…'

Citește și: Viviana Sposub s-a mutat într-un nou apartament. Imagini din locuința iubitei lui George Burcea: „Nu dispune de living, dar…'

Citește și: Alex Velea, după ce Zanni a spus că nu mai vorbesc și că au încheiat colaborarea: „Dacă așa a simțit, a făcut alegerea potrivită”

De ce nu vine Maria Ciobanu în această vară în România

Vara aceasta, Maria Ciobanu nu vine în România, deoarece soțul ei a suferit o operație la inimă. Cântăreața de muzică populară îi este alături lui Mircea Cîmpeanu, cel cu care este căsătorită de aproximativ patru decenii.

„Mama a ales după operația suferită de soțul dânsei să petreacă o perioadă de timp alături de acesta, ca să se asigure că lucrurile evoluează bine. Mircea Câmpeanu a fost operat acum circa o lună de zile la inimă, unde i s-au montat niște stenturi. Totul decurge așa cum ar trebui, dar mama a decis că nu e cazul să riște nimic.

Atunci când intervin situații de acest gen nu prea ai ce face. Mama își iubește foarte mult țara și știu că s-ar fi întors și în această vară aici, așa cum de altfel o face constant în ultimii ani. De data aceasta însă nu s-a putut', a spus Ionuț Dolănescu, potrivit impact.ro.

Ionuț Dolănescu merge în vizită la mama sa

Pe 3 septembrie, Maria Ciobanu împlinește 86 de ani. Ionuț Dolănescu și familia lui intenționează să meargă în vizită la artistă, în eventualitatea în care aceasta nu reușește să-și planifice o vacanță o România.

„Mama va împlini la începutul lunii septembrie 86 de ani. Dacă nu va reuși să ajungă deloc la noi, atunci vom merge noi, cu mic, cu mare, în Statele Unite că să-i urăm toate cele bune și cuvenite.

Avem și vești bune! Mama se simte foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu! Nu e doar sănătoasă, în ciuda vârstei înaintate, dar are și o minte limpede și brici, ceea ce este un lucru foarte important', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton