„Nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă”. De ce nu vrea Dan Bittman să se însoare. Ce spune despre o împăcare cu Liliana Ștefan, mama fiilor săi

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu vrea Dan Bittman să se însoare. Pe 29 martie, Dan Bittman împlinește 62 de ani și se gândește să facă unele schimbări. Artistul se imaginează așezat la casa lui, dar exclude căsătoria pentru că, spune el, n-ar vrea să lase o „fată tânără și frumoasă văduvă'. La fel de categoric a fost și în privința unei eventuale împăcări cu mama copiilor săi, Liliana Ștefan, cea care i-a fost alături 25 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Dan Bittman să se însoare. Dan Bitman și Liliana Ștefan, mama copiilor săi, au format un cuplu timp de 25 de ani. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au mai locuit împreună patru ani, de dragul celor trei băieți ai lor – Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Abia în 2019 au decis să nu mai locuiască sub același acoperiș. S-a speculat apoi că Dan Bittman ar forma un cuplu cu Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D, fiind surprinși împreună în diferite ocazii. Artistul a negat însă informația și a precizat că este vorba despre o „amiciție bună și frumoasă'.

bi13bi13

Citește și: Dan Bittman, surprins de paparazzi cu Denise Rifai, după ce a negat că au o relație. Unde au mers cei doi și cum s-au afișat împreună

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai și de ce i-a dat inelul în emisiunea ei: „De la o anumită vârstă-ncolo, te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să fie asociat cu Raluca Pastramă: „El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Maria Chițu a fost eliminată: „Aici m-am conectat cel mai mult cu Dumnezeu'

De ce nu vrea Dan Bittman să se însoare

Dan Bittman recunoaște că și-a schimbat prioritățile odată cu vârsta, iar acum s-ar vedea așezat la casa lui. Artistul vrea să-și împartă viața cu o femeie care i-ar oferi înțelegere, dar exclude vehement căsătoria.

„Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea. A, nu vă gândiți la căsătorie, fiindcă nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care să mă înțeleg cât mai bine, dar nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă!', a spus artistul pentru playtech.ro.

Ce spune Dan Bittman despre o împăcare cu Liliana Ștefan

Dan Bittman spune că o împăcare cu Liliana Ștefan, mama copiilor săi, e imposibilă. Iar asta nu pentru că el nu și-ar dori, ci pentru că îi respectă dorința fostei partenere.

„Chestiunea unei întoarceri la cea mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru-totul', a adăugat el pentru sursa citată.

Ce a spus Dan Bittman despre presupusa relație cu Denise Rifai

Într-un interviu pentru VIVA!, Dan Bittman a negat că ar avea o relație cu Denise Rifai, deși au fost surprinși împreună de mai multe ori. Prezentatoarea de la Kanal D îi este prietenă apropiată și o admiră pentru calitățile ei.

„Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă (râde), dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești „ce mai am de făcut?, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii',  ne-a dezvăluit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton