De ce nu vrea Paula Iorga să se recăsătorească, la 3 ani de la moartea lui Leo Iorga: „Lucrurile toate se fac la timpul lor”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu vrea Paula Iorga să se recăsătorească, la 3 ani de la moartea lui Leo Iorga. Soția regretatului artist formează un cuplu cu Aurel Dincă. Deși s-au mutat împreună și spun că relația lor decurge cât de poate de bine, aceasta exclude complet ideea căsătoriei cu actualul ei partener. Iată cea determinat-o să ia o astfel de decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Paula și Leo Iorga au avut o căsnicie care a durat aproximativ 30 de ani. În anul 2019, fostul solist al trupei Compact s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani, după o luptă de opt ani cu cancerul pulmonar. La trei ani de la decesul artistului, văduva acestuia și-a refăcut viața alături de Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Cei doi locuiesc împreună în vila acesteia din Eforie Nord și s-a zvonit că s-ar fi căsătorit, având în vedere că Paula Iorga îl numește pe solist „soțul meu'. Cu toate acestea, Paula Iorga spune că nu intenționează să se recăsătorească și că un astfel de pas nu ar schimba prea multe în actuala relație.

pa-9pa-9

De ce nu vrea Paula Iorga să se recăsătorească, la 3 ani de la moartea lui Leo Iorga. Soția regretatului artist și Aurel Dincă și-au oficializat relația în 2022. Aceasta spune că a fost încurajată de copii ei, Paul și pe Edy Iorga, să-și refacă viața după ce tatăl lor s-a stins din viață.

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, și-a rupt mâna și a ajuns de urgență la spital: „Este rău. Trebuie să stau cinci-șase săptămâni cu orteză'

Citește și: Paula, văduva lui Leo Iorga, la aproape doi ani de la moartea artistului: „Îl visez mereu'

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul: „Are un nume care o reprezintă 100%”

Citește și: Puya și Melinda s-au certat la America Express. Ce gest a făcut artistul în plină stradă: „Mă agiți!'

De ce nu vrea Paula Iorga să se recăsătorească, la 3 ani de la moartea lui Leo Iorga

După aproximativ un an de relație cu fostul solist al trupei Krypton, Paula Iorga spune că nu-și dorește să se recăsătorească. Văduva lui Leo Iorga mărturisește că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele actualului ei partener, iar, de ceva timp, aceștia locuiesc împreună în Eforie Nord.

„Nu cred că este cazul la noi doi să vorbim despre nuntă. Avem și o vârstă… nu mai suntem tineri. Ne este bine așa cum suntem. Lucrurile toate se fac la timpul lor. Suntem împreună și acum, normal, totul merge bine între noi doi, ne este bine.

Locuiesc împreună cu soțul meu și ne este bine așa cum suntem. Ne ajutăm reciproc unul pe celălalt. Sărbătorile, noaptea de Revelion am petrecut-o împreună, în Eforie, a fost liniște, a fost frumos, a fost pace. Copiii îl cunosc, se înțeleg bine, totul a intrat în normal, nu avem probleme', a declarat Paula Iorga, pentru Click!.

Văduva lui Leo Iorga și-a rupt mâna

Recent, Paula Iorga a suferit un accident banal și și-a rupt mâna stângă. Timp de șase săptămâni, aceasta este nevoită să poarte orteză, căci nu și-a dorit imobilizare gipsată. Văduva lui Leo Iorga susține că, în această perioadă, are parte de tot sprijinul actualului ei partener, Aurel Dincă.

Aceasta a subliniat că relația decurge cât se poate de bine și că are parte de un tratament excepțional din partea fostului membru al trupei Krypton, care are grijă s-o surprindă în fiecare dimineață la micul dejun. Cei doi au anunțat că formează un cuplu în luna octombrie a anului 2019.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton