De ce nu vrea Ștefania, iubita lui Speak, să participe la Survivor: ”Eu aș lua-o razna acolo, nu, deci...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu vrea Ștefania, iubita lui Speak, să participe la Survivor. În urmă cu mai mult timp, Ștefania și iubitul ei, Speak, au participat la Asia Express, unde a avut loc cel mai frumos moment din viața lor. Pe lângă declarațiile de dragoste continue, cei doi au trecut testul iubirii din multe puncte de vedere, așa că artistul a cerut-o în căsătorie. A fost cel mai special reality show pentru ei și mulți se întreabă dacă ar mai participa împreună într-o competiție ca Survivor de exemplu. Ei bine, artista nu a stat pe gânduri și a venit cu un răspuns negativ. Iată de ce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefania și Speak trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani! Cei doi se înțeleg de minune și au numeroase planuri de viitor împreună, însă momentan se axează pe carieră și domeniul profesional. În timp ce el continuă să scoată numeroase hit-uri, ea se concentrează și pe muzică, însă și pe dans, fiind două mari pasiuni ale ei. Totuși, printre altele, îi este dor și de televiziune.

stefania-spk8stefania-spk8

Ștefania a primit de-a lungul timpului numeroase oferte și proiecte pentru a reveni pe micile ecrane, însă nu au captat-o atât de mult încât să meargă. Prin urmare, ținând cont de frumoasa ei experiență de la Asia Express, unde a fost alături de iubitul ei, mulți s-au întrebat dacă ar vrea să participe la Survivor, fiind tot o competiție strânsă ca în reality show-ul unde a participat.

Citește și: Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii: „Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător”

Citește și: „Mă vedeam deja strivită. Se poate citi panica de pe fața mea'. Ștefania, iubita lui Speak, la un pas să fie călcată de un elefant, în Thailanda

Citește și: Cum l-a avertizat mama lui Dinu Maxer pe artist, înainte de divorțul de Deea. Adevărul despre despărțirea lor: „Oamenii nu au văzut ce s-a întâmplat. Ne-am certat…'

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

De ce nu vrea Ștefania, iubita lui Speak, să participe la Survivor

Fără a lăsa loc de interpretări, imediat cum a fost întrebată, Ștefania a explicat că în acest moment al vieții ei, răspunsul este unul negativ. Totuși, nu știe dacă pe viitor lucrurile s-ar schimba și i-ar plăcea să participe. Frumoasa artistă a explicat că este foarte competitivă, astfel că nu știe cum s-ar descurca și cum ar reacționa într-un astfel de reality show.

'Nu. Nu mi-ar plăcea să particip, cel puțin acum. Nu aș fi dornică să merg la Survivor, mi se pare prea hardcore și nu este pe ce înseamnă fizic, pe sport, mi se pare uau. Am nevoie de …uite, cum era în Asia, era un joc continuu, trebuia să cauți lucruri, era o altfel de adrenalină, pe când aici este o adrenalină de competiție, iar eu cât sunt de competitivă, nu, eu o iau razna acolo, nu!', a spus Ștefania pentru Playtech.

Ce spune Ștefania despre întoarcerea în televiziune

Ștefania a cucerit publicul cât timp a fost pe micile ecrane, astfel că atunci când s-a retras și s-a axat pe concerte și evenimente, a primit numeroase proiecte pentru a se întoarce înapoi. Totuși, până acum nu a aceeptat, însă pe viitor este deschisă dacă simte că se potrivește și este bine pentru ea.

„Am primit oferte pentru a merge în emisiuni TV, însă momentan nu m-am regăsit într-o emisiune. În continuare my first love în televiziune va fi și va rămâne aceeași emisiune: Asia Express. Momentan, ce propuneri au venit nu mă regăsesc în ele deloc.

Ștefania își dorește să se întoarcă în televiziune, însă să facă ceea ce iubește cel mai mult. Mai concret, ar accepta un proiect în momentul în care la mijloc ar fi vorba despre muzică și dans, ceea ce ea face zilnic pentru concertele și evenimentele pe care le are.

'Îmi doresc foarte tare să vină o propunere pe dans sau muzică, să aibă legătură cu ce fac eu, cu ce iubesc cel mai mult.', a concluzionat artista pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton