De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul: „Nu are nevoie de niciun ritual de curățare. Pentru noi, băița de seară e suficientă” / Cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți

 Ifrim Georgiana
.

Omar Arnaout și soția lui, Miruna Diaconescu, nu-și vor boteza fiul. Cei doi sunt părinți de aproape două luni, dar s-au acomodat repede cu acest statut și nu întâmpină provocări deosebite. Primul câștigător „Next Star' spune că are un băiețel „minunat', care nu are nevoie de „niciun ritual de curățare'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 5 aprilie, Omar Arnaout a devenit tată, la 22 de ani, după ce soția lui, Miruna Diaconescu, a adus pe lume primul lor copil. Tinerii părinți traversează o perioadă plină de emoții și își cresc cu iubire băiețelul mult dorit. Artistul a explicat de ce micuțul nu va fi botezat.

kjbsvrekjbsvre

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum'

Citește și: Soția lui Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, este însărcinată. Au dezvăluit și sexul bebelușului: „8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. TJ Miles a fost eliminat. Primele declarații: „Am avut tot felul de clipe frumoase, un roller coaster incredibil de frumos. Aș putea să scriu o carte…'

Citește și: Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: „Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung…” / EXCLUSIV

De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul

Omar Arnaout și soția lui sunt musulmani, iar în credința islamică nu există taina botezului. Artistul a mai explicat că toți copiii se nasc puri, lipsiți de păcat, așa că nu au nevoie de un ritual de „curățare'.

„Noi suntem musulmani și în credința noastră nu există nici botez, nici nași. Suntem de părere că puritatea pe care Dumnezeu a lasat-o în copii e un dar care nu trebuie șlefuit cu nimic.

Raționamentul e cel care aduce păcatul în viața oamenilor, iar credința noastră e ca pana, când un copilaș nu are raționament si nu diferențiază răul de bine, nu are nevoie de niciun ritual de ‘curățare.

Pentru noi, băița de seară e suficientă și cu siguranță multă lume rezonează cu gândirea noastră, chiar și prietenii, și susținătorii noștri creștini', a explicat artistul pentru playtech.ro.

„Viața nu s-a schimbat mai deloc'

Omar Arnaout spune că el și soția lui, Miruna, au fost binecuvântați cu un copil minunat, iar până acum nu au avut parte de nopți albe.

„Ne-a binecuvantat Bunul Dumnezeu cu un copil minunat, ca toți ceilalți care apar în viețile oamenilor. O chestie care ne-a conferit liniște e faptul că, de când a venit acasă, momentan n-am avut nicio noapte albă. Viața nu s-a schimbat mai deloc, suntem tot noi, aceiași oameni cu țeluri mărețe si cu dragoste.

Avem doar noua sarcină în viața noastră de a crește cu răbdare și dragoste un băiat care, la rândul lui, să fie un pilon de susținere și credință pentru familia lui. Dumnezeu are grijă de restul', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

„Miruna e exact cum am cunoscut-o prima oară'

Miruna Diaconescu s-a recuperat imediat după naștere, iar Omar Arnout spune că este la fel de frumoasă și vioaie ca atunci când a cunoscut-o. Ea are toate calitățile care o recomandă ca o mamă și o soție excepțională.

„Am lângă mine o fată care e calificată pentru orice rol pe care îl joacă în viața noastră și îmi place să afirm că prezența ei în viața mea mă face să nu văd nimic ca pe o provocare. Tot ce facem pentru bebelușul nostru e distractiv și îmi dă o stare de bine.

⁠Miruna e fresh, activă, își manageriază timpul foarte bine și, pe lângă primele zile acasă, în care a avut o stare mai nașpa după operație, din momentul în care și-a revenit, e exact cum am cunoscut-o prima oară: vioaie, frumoasă și tare bucuroasă să își trăiască viața cu darurile pe care Dumnezeu ni le-a dat', a încheiat primul câștigător „Next Star'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton