De ce refuză Ioana Ginghină să participe la reality show-uri: „Am tot primit de-a lungul timpului oferte. Ruxandra mi-a zis să nu o fac de râs”

.

De-a lungul anilor, Ioana Ginghină a apărut în spectacole de teatru și seriale de televiziune, dar n-a tentat-o să participe la reality show-uri. Oferte au existat, dar actrița s-a văzut nevoită să le refuze pe toate, în primul rând fiindcă nu-și dorește să stea departe de fiica adolescentă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Ioana Ginghină a debutat pe scena Teatrului „Ion Creagă’ din Capitală, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Primul contact cu televiziunea l-a avut în 2004, când a jucat în telenovela „Numai iubirea’, unde a interpretat-o pe Ildiko. Deși se bucură de notorietate, publicul nu a avut ocazia s-o vadă pe Ioana Ginghină într-un reality show precum „Asia Express’ sau „Survivor’.

Citește și: Cove s-a împăcat cu Ioana Ginghină, după certurile iscate când el a devenit director la același teatru unde joacă actrița: „A avut niște nemulțumiri pe care și le-a exprimat public’/ Au fost iubiți în trecut


Citește și: Ioana Ginghină, probleme cu fiica adolescentă. Ce îi cere Ruxandra: „A vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană'

Citește și: Cătălina Stănescu de la Mireasa, sezonul 2, este însărcinată prima oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: „Minunea vieții mele’

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…’ / De ce se întâlnesc rar

De ce refuză Ioana Ginghină să participe la reality show-uri


Ioana Ginghină spune că e puțin probabil să apară într-un reality show, deși primește constant oferte. Actrița nu poate sta departe de fiica ei, Ruxandra, și recunoaște că numai gândul să rupă contactul cu familia îi provoacă o mare neliniște. Adolescenta a convins-o să refuze ultima propunere de acest gen.

„Sincer, am tot primit de-a lungul timpului oferte, dar primul motiv a fost copilul, iar ultima dată când am primit oferta, totul copilul mi-a zis că ar fi cazul să nu mă duc. Oricum, nu știu dacă m-aș duce. Ar fi complicat… Pentru Ruxandra nu ar fi vorba neapărat de dor, dar mi-a zis să nu o fac de râs, deci asta a fost pe primul plan.


Perioada asta cu adolescenții, ei par că ar putea să se descurce singuri, dar au nevoie de ajutorul adulților în viața lor. Crede-mă, acum mi se pare că are nevoie de mine mai mult ca niciodată. Asta este doar părerea mea și o susțin.

Nu am putut niciodată să plec liniștită și să nu am contact cu telefonul, cu oamenii de acasă. Nu aș putea să mă rup în halul ăsta de casă, să nu știu ce se întâmplă acasă, mi se pare foarte complicat.

Eu, ca femeie, îmi place să am lucrurile sub control. Dacă aș fi acolo, aș înțelege că este un joc, dar mă gândesc că și dacă sunt acasă și nu pot vorbi cu persoanele apropiate este super complicat’, a spus actrița pentru playtech.ro.


„Mai am multe de bifat în carieră’

Deși are o carieră de peste 20 de ani, Ioana Ginghină spune că mai sunt obiective pe care ar vrea să și le îndeplinească. De exemplu, actriței i-ar plăcea să joace într-un musical.


„Deocamdată nu sunt în niciun serial, dar mă puteți vedea în fiecare zi de marți La Măruță. Pe partea de filme cinematografice am o experiență extrem de mică. Cred că am jucat vreo 2 roluri și alea foarte mici.

Dacă stau să mă gândesc, am mai jucat în filme americane de groază care se făceau aici la noi, dar într-adevăr, nu prea am experiență în acest domeniu. Mi-ar plăcea să joc și într-un musical…Deci, mai am multe de bifat în carieră’, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook