De ce a refuzat Feli Donose să urce pe scenă, la un concert, în Mureș: „Eu și trupa mea ne-am respectat obligațiile. Am fost ignorați”

.

Zilele trecute, Feli Donose trebuia să onoreze un concert în Mureș, însă artista a refuzat să mai urce pe scenă, provocând dezamăgire în rândul fanilor ei. Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a transmis un mesaj locuitorilor din comuna Deda, explicând motivul pentru care nu a mai cântat. Potrivit acesteia, de vină ar fi organizatorii evenimentului, care nu au dat dovadă de punctualitate și respect. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Feli Donose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală din România. De curând, cântăreața trebuia să susțină un concert în comuna Deda, județul Mureș, însă a refuzat să mai urce pe scenă. Ulterior, pe contul personal de Instagram, Feli a publicat un mesaj în care a explicat ce s-a întâmplat în ziua evenimentului, susțind că neînțelegerile cu organizatorii au determinat-o să să nu mai urce pe scenă.

Citește și: Drama cumplită prin care trece Feli Donose, ca mamă singură: „Iad emoțional, groaznic… ne-am simțit singure'


Citește și: Cum se descurcă Feli Donose în rolul de mamă singură după ce s-a despărțit de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Nu am crezut că o sa fac asta vreodată'

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. De ce nu se afișează împreună: „Este persoană publică’

Citește și: Cum și-a salvat mama autoarea crimei din Mangalia: „Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa'. Detalii surprinzătoare din trecutul Loredanei Atănăsoaie


De ce a refuzat Feli Donose să urce pe scenă, la un concert în Mureș

În mediul online, Feli Donose a explicat de ce a refuzat să mai urce pe scena concertului din Mureș. Artista și membrii trupei ei au avut parte de neînțelegeri cu organizatorii, care i-ar fi ignorat toată seara și nu s-au ocupat de buna desfășurare a evenimentului.

„Mesaj pentru toți locuitorii comunei Deda, județul Mureș. Îmi pare extrem de rău că nu am mai urcat pe scenă, dar din cauza proastei organizări nu s-a mai ținut concertul.


Eu și trupa mea am fost prezenți atât la probele de sunet, cât și la scenă seara, ne-am respectat obligațiile așa cum se întâmplă dintotdeauna. Toată ziua, inclusiv seara, nu am fost băgați în seamă, ba mai mult, am fost ignorați.

Am așteptat aproape o oră și jumătate să intrăm pe scenă după ‘în 5 minute intrați’. Eu am o mare iubire și respect față de publicul care vine la concertele mele. Cine a fost vreodată la un concert al meu, știre. O să revim mâine cu un story despre întreaga poveste. Îmi pare rău, dar pentru mine pe primul loc în legătură cu un om sunt omenia și respectul. În seara asta, din cauza proastei organizări nu am avut parte de niciuna din cele două’, a scris Feli Donose pe InstaStory.


Feli Donose, deranjată de comparația cu Adele

Feli Donose a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României’, fiind comparată cu Adele. La începutul carierei, artista era deranjată de această această situație, însă cu ajutorul terapiei, a depășit frustrările.


„M-a supărat și înfuriat sub toate formele. Eu îmi doream, ca orice om de pe planeta asta, să nu fiu comparată, ca lumea să mă iubească și să mă îndrăgească pentru ceea ce sunt eu cu adevărat. Eu de multe ori uit de voce, de rolul ăsta de cântăreață. Atunci când mă simt rănită sau frustrată, e Felicia, care se simte rănită și frustrată. Adică, nu vrei să mă cunoști pe mine decât să zici că sunt Adele de România?

 Mai târziu am înțeles, când m-am mai maturizat, și am lucrat mult cu mine la terapie, pe care o recomand să fie făcută sub toate formele ei la orice vârstă. Este cel mai sănătos lucru pe care îl poți face pentru sufletul și mintea ta. Am lucrat mult pe terapie, pe treaba asta de a nu mai fi comparată, și mi-am dat seama că de fapt era un așa de mare compliment, pentru că oamenii nu puneau la pachet doar vocea lui Adele sau doar asemănarea mea cu ea, ci și felul de a fi, cum se comportă că e așa mai caldă, mai deschisă, Acum mă simt foarte bine în această privință’, a spus artista, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: Facebook