De ce Roxana Vancea nu le oferă copiilor ei acces la tehnologie: „Nu au dependența asta, nu i-am învățat...”. Unde își petrec vara Milan și Zian

 Ifrim Georgiana
.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt căsătoriți din anul 2019 și au împreună un băiețel, pe Zian, în vârstă de aproape doi ani. Soțul antrenoarei de fitness mai are un copil din relația anterioară, pe care îl cresc amândoi. De curând, bruneta a vorbit despre modul în care își îndeplinește rolul de mamă, dezvăluind că le-a limitat accesul la tehnologie copiilor ei. Iată ce a determinat-o să ia această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În toamna anului 2021, Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. De când a născut, fosta prezentatoare TV și-a întrerupt activitatea profesională și s-a dedicat vieții de familie. În scurt timp, când se încheie concediul de creștere a copilului, Roxana Vancea intenționează să se întoarcă în sala de fitness, ea însăși mărturisind că-și dorește să iasă din rutină.

347077906_935012491101570_6470981302292069493_n-1347077906_935012491101570_6470981302292069493_n-1

Citește și: Câte kilograme are Roxana Vancea acum. Nu reușește să se mai îngrașe: „Mănânc orice, însă nu…'

Citește și: Cum arăta Roxana Vancea înainte să slăbească 13 kilograme și cât cântărește acum: 'Eram numai bună la proțap'

Citește și: Oana Roman a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri'. De ce nu a depus plângere la Poliție

Citește și: Sora lui Dan Bordeianu a fost diagnosticată cu cancer acum 15 ani: „Mi s-au dau două luni de trăit! Copiii mei erau mici”

De ce Roxana Vancea nu le oferă copiilor ei acces la tehnologie

De când a îmbrățișat rolul de mamă, Roxana Vancea este mai împlinită ca niciodată și se dedică în totalitate copiilor ei. Antrenoarea de fitness a recunoscut că Milan și Zian nu au acces la tehnologie, căci îi implică în diferite activități și nu petrec mult timp în casă. Se pare că frații vitregi au o relație extrem de apropiată și vor să stea în permenență împreună.

„Copiii nu au acces la telefon, tablete, televizor, nimic. Nu au dependența asta, nu i-am învățat așa. Oricum nu au timp, pentru că intră în casă la ora 22.00. Vin epuizați și se culcă direct. La prânz, copiii dorm, deci nu avem probleme cu tehnologia.

Mai mult decât atât, Zian este topit după Milan. Se iubesc foarte mult și vor să stea mereu împreună', a mai spus Roxana Vancea, pentru Playtech Știri.

Copiii Roxanei Vancea și-au petrecut vara la țară

De când a început vara, Roxana Vancea și copiii ei au petrecut cea mai mare a timpului în Vâlcea, departe de agitația urbană. Antrenoarea de fitness vrea să le ofere micuților o copilărie cât mai frumoasă, într-un spațiu în care se pot desfășura în voie.

„De la începutul verii sunt aici. În general, vin la părinții mei vara, pentru că este zonă de munte și este mult mai răcoare aici. Nu este caniculă, ca în București.

Vin foarte des cu copiii aici, am stat toată vara aproape. Toată lumea le face toate poftele. Nu am avut când să ne plictisim. Am fost plecați prin zonă, prin Vâlcea, prin Sibiu, am încercat să facem tot felul de activități. Așa am crescut și noi, așa vrem să crească și ei', a adăugat antrenoarea de fitness, potrivit sursei citate.

Roxana Vancea se antrenează acasă

Până își va relua activitatea în sala de fitness, Roxana Vancea se antrenează acasă. Vedeta intenționează să revină în București la începutul lunii septembrie, atunci când Milan va începe clasa zero.

„Stăm aici până începe școala, pentru că Milan o să înceapă clasa 0 din toamnă. Este un nou început pentru el și pentru noi. Vom mai merge la mare săptămâna viitoare, apoi ne întoarcem aici și plecăm în București la începutul lui septembrie.

Dragoș vine aici doar de vineri până duminică, pentru că are clienți în timpul săptămânii. Eu fac exerciții dimineața acasă, nu merg la sală aici', a încheiat ea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton