De ce s-a apucat Vica Blochina să studieze numerologie, la 48 de ani: „Este una dintre cele mai sigure științe din lume. Fac un curs de două luni de zile și...”

 Ifrim Georgiana
.

La 48 de ani, Vica Blochina a decis să lase distracțiile deoparte și s-a apucat să învețe pentru o nouă meserie. Ea se specializează în numerologie, domeniu care o pasiunează de mai mult timp, și a plătit bani grei pe cursuri. De la primul contact cu această știință a descoperit ce pași trebuie să facă pentru a atrage bani și fericire în viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Vica Blochina și-a descoperit de mai multă vreme pasiunea pentru numerologie, iar acum de hotărâtă să facă meserie în domeniu. Ea spune că această știință a ajutat-o să se autocunoasă și să se dezvolte pe toate planurile. Nu doar că se documentează pe cont propriu, ci a plătit cursuri cu specialiști, fiind dornică să-și aprofundeze cunoștințele.

vi1-vi1-

Citește și: La 48 de ani, Vica Blochina învață pentru o nouă meserie: „Mereu m-a pasionat asta! Nu mai vreau distracție, alcool, gata!”

Citește și: Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii'. Ce probleme financiare a avut

Citește și: Mihai Bobonete, incident amuzant în lift. Actorul a tras un vânt, de față cu administratorea blocului: „A fost concert rock. S-a auzit tare' / Reacția surprinzătoare a femeii

Citește și: Andreea Tonciu a spus adevărul, după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu: „Nu vreau să mint, avem certuri săptămânale. Scandalul începe de la mine. Îi este frică…”

De ce s-a apucat Vica Blochina să studieze numerologie, la 48 de ani

Vica Blochina va urma un curs intensiv, de două luni, în numerologie. Ea a explicat motivul pentru care vrea să profeseze în acest domeniu.

M-a prins extraordinar de mult și am început să citesc ca să învăț. Am început să plătesc cursuri la cei mai buni numerologi și acum învăț.

Fac un curs de două luni de zile, este foarte important și îmi place mult. Contează pentru fiecare om să știe ce reprezintă în lumea asta și toți pașii respectivi ca să fim fericiți și echilibrați', a spus ea pentru wowbiz.ro.

„Eu urmăresc foarte mulți numerologi'

Vica Blochina mai spune că i s-a schimbat complet viața după ce și-a făcut o numerogramă. Pe lângă faptul că era foarte precisă, ea spune că a descoperit ce pași trebuie să facă pentru o viață prosperă și fercită.

Eu urmăresc foarte mulți numerologi ruși, ei sunt un pic diferiți față de ceilalți pe care i-am mai văzut și prima oară am apelat la cineva care să îmi calculeze toate datele mele și ce se întâmplă cu mine în viața aceasta.

Când am primit acest calcul nu îmi venea să cred. Parcă acel om mă cunoștea mai bine decât mă cunoșteam eu pe mine. Făcând harta respectivă, descrierea despre mine, cu ce am venit, de ce mi se întâmplă lucruri în viața mea și ce să fac ca să aduc bani în viața mea, ca să fiu fericită, etc.”, a ami adăugat Vica pentru sursa citată mai sus.

„Este una dintre cele mai sigure științe din lume'

Pe lângă cursul pe care îl urmează, Vica Blochina se documentează foarte mult și pe cont propriu.

„Nu știu dacă mi-a schimbat viața, dar e ceva care mi-a plăcut foarte mult. Eu citesc extrem de mult, învăț foarte mult și pe mine oricum mă atrage foarte mult psihologia și înțelegerea de sine.

Cred că mie mi-a atras atenția prin faptul că este una dintre cele mai sigure științe din lume și din Secolul al V-lea, făcut de Pitagora.

Este singura știință care este de fapt baza. Tu te naști cu niște cifre și așa ai tot codul vieții, de unde vii și pe unde pleci. Asta m-a atins foarte puternic și am început să mă interesez, să plătesc cursurile', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton