De ce s-a certat Sânziana Buruiană cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, într-o emisiune TV: „Eram dezamăgită că nu...”. Ce relație are acum cu cele două

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câțiva ani, Sânziana Buruiană, Oana Roman și Cristina Șișcanu au participat la emisiunea „Mămici de pitici cu lipici', difuzată la Antena 3. În cadrul reality show-ului, cele trei au fost protagonistele unor conflicte de proporții, iar imaginile au stârnit controverse. Acum, Sânziana Buruiană a comentat disputele avute cu fostele colege de emisiune și a explicat de ce au degenerat lucrurile. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2021, Sânziana Buruiană, Oana Roman și Cristina Șișcanu au fost protagonistele unor conflicte de proporții în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici', de la Antena 1. Inițial, între cele trei au existat mici înțepături, însă situația a culminat atunci când Oana Roman și Cristina Șișcanu s-au arătat nemulțumite de pensiunea aleasă de producătorii show-ului, așa că s-au cazat la un hotel de 5 stele. Sânziana Buruiană a răbufnit și le-a acuzat pe colegele de emisiune că sunt „pretențioase', îndemnându-le să renunțe la „fițe și orgolii'.

san10san10

Citește și: Sânziana Buruiană a împlinit 39 de ani! Ce cadou neașteptat a primit de la soț: 'Mi-au făcut o surpriză…'/ EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…'

Citește și: Organizatorii Untold, prima reacție după ce concertul lui Gheboasă a fost intens criticat: „Nu am intervenit niciodată în actul artistic, deoarece credem în libertatea de exprimare”

Citește și: Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: „Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe…”

Sânziana Buruiană s-a certat cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

Sânziana Buruiană a comentat conflictele avute cu Oana Roman și Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici'. Fosta asistentă TV este de părere că tensiunile au izbucnit din cauza diferențelor dintre ele, precizând că nu se simțea confortabil în compania celor două.

„Eram împreună la un reality cu mămicile și cu copiii. Cristina Șișcanu și Oana Roman au intrat mai târziu în acest reality. Ele erau un pic diferite față de noi, am avut așa o surpriză. Aveau anumite standarde. Eu sunt genul de om care mă dau după situație. Și când trebuia să locuim undeva, pentru mine nu conta foarte mult aspectul ăsta și când am văzut că nu mă simțeam în largul meu', a explicat Sânziana Buruiană despre conflictul cu vedetele, potrivit wowbiz.ro.

„Nu am găsit din atâtea mămici una să semene pe sufletul meu'

Privind în urmă, Sânziana Buruiană și-ar fi dorit să participe la emisiune cu prietenele ei apropiate, precum Andreea Tonciu sau Cristina Pană, căci atmosfera ar fi fost diferită la filmări.

„Mi-aș fi dorit să am un reality cu prietenele mele din adolescență, cum ar fi fost Andreea Tonciu, Cristina Pană, cu care am fost asistentă la Bahmuțeanca, și cu care ne știm de o viață și știm să glumim, să facem show. Dar așa, fiind caractere diferite, una voia ceva, alta altceva. Nu m-am simțit deloc confortabil. Au fost și niște certuri, dar mai mult eram dezamăgită că nu eram pe aceeași lungime de undă.

Dacă nu ești cu cineva pe aceeași lungime de undă, degeaba te cerți, că nici cearta nu e amuzantă. Mi-ar fi plăcut să fim o gașcă de fete, așa cu copii, exact cum eram noi altădată, dar nu aveam cu cine. Nu am găsit din atâtea mămici una să semene pe sufletul meu', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Cum se înțeleg acum Sânziana Buruiană, Oana Roman și Cristina Șișcanu

După conclitele din cadrul emisiunii de la Antena Stars, Sânziana Buruiană, Cristina Șișcanu și Oana Roman s-au împăcat și sunt în relații bune. Chiar și așa, fosta prezentatoare TV își menține părere că este dificil să gădească persoane cu care să rezoneze și să fie pe aceeași lungime de undă.

„Acum relația noastră e ok. Chiar am vorbit după emisiune, am pus la punct, am lămurit și am înțeles și eu de ce au reacționat așa, am înțeles pe fiecare, însă rămân la părerea mea că e greu să găsești pe cineva în ziua de astăzi să fie pe aceeași lungime de undă', a mai spus ea.

Sânziana Buruiană, criticată din cauza aparițiilor televizate

De când a debutat pe micul ecran, Sânziana Buruiană recunoaște că a fost adesea criticată pentru aparițiile ei. Cu timpul, blondina recunoaște că a reușit să-și „remedieze' imaginea, mai ales din momentul când a îmbrățișat rolul de mamă.

„Mă șoca că lumea nu înțelegea că totul este la caterincă. Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau.

Oamenii își făcuseră o părere deformată. În timp, mi-am remediat-o. De când le am pe fetițe, numai lucruri bune îmi scriu. La început puneam la suflet comentariile negative, dar după aceea știam cine sunt și ce pot. Eu îmi făcusem un personaj. Asta a fost la vremea respectivă, asta se și cerea. Fiecare devenea viral prin firea lui. Am preferat, în loc de ceartă, mai bine să fiu drăguță și haioasă', a încheiat fosta prezentatoare TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton