De ce s-a întors Roxana Nemeș la Survivor All Stars și ce spune despre certurile cu ceilalți concurenți: „Fiecare dă ce are în interior. Acolo nu ai cum să fii fals” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

E nu frumoasă, ci superbă, are o situație financiară de invidiat, un soț caremo iubește enorm, o mulțime de proiecte în muzică, dar și în televiziune. Oare ce-și mai poate dori Roxana Nemeș în momentul de față? Un copil, spune ea, dar mai întâi trebuie să treacă din nou prin aventura „Survivor (PRO TV), de data asta varianta „All Stars. A depășit ea momente mult mai grele în carieră și în relația de cuplu, după cum ne-a mărturisit, așa că ne așteptăm să exceleze în competiție. Chiar dacă nu a câștigat „Survivor data trecută, s-a întors acasă cu un capital imens de popularitate, iar asta spune multe despre OMUL Roxana Nemeș. Iată de ce s-a întors Roxana Nemeș la Survivor All Stars și ce spune despre certurile cu ceilalți concurenți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana, începi anul cu dreptul, într-un nou show televizat extrem de urmărit: „Survivor. Cu ce gânduri pleci în Republica Dominicană, de data asta?

Cum spun eu: „Jungla mă cheamă, din nou, la ea. Am o relație deosebită cu Dominicana. Nu înțeleg nici eu, dar e a cincea oară când plec pe plaja din Dominicană. (râde) Să revenim la întrebare… De data asta, știu ce mă așteaptă… cred. (râde) Voi pleca la fel de focusată ca acum trei ani. Sincer, am spus că a fost o dată în viață această experiență, dar se pare că o voi trăi de două ori în viață! So… la cum mă știu, odată ce am acceptat, voi lupta cum știu mai bine și mă voi bucura de experiență. Pentru că a fost și este pe sufletul meu.

roxana-nemes-1roxana-nemes-1

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Roxana Nemeș înainte de Survivor All Stars: „Mă simt super energică. Nu mi-a făcut foame”. Ce dezvăluie artista despre participarea la competiția din Republica Dominicană / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Nemeș și soțul ei au investit 1 milion de euro în casa de lux din Băneasa: „Ne mai pierdem prin ea, dar ne așteptăm la o familie mare”

Citește și: Andreea Bănică a recunoscut de ce folosește filtrele de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată. Știam că sunt paparazzi peste tot. Aveam problema asta…'

Citește și: Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian: „Aproape gata'. Artista a publicat primele imagini din locuință

De ce s-a întors Roxana Nemeș la Survivor All Stars și ce spune despre certurile cu ceilalți concurenți

Tu și soțul tău călătoriți des… Aveți o destinație preferată de vacanță? Care sunt activitățile voastre favorite în vacanțe?

Consider că unul dintre lucrurile cele mai frumoase în viață este să călătorești în toată lumea, alături de persoana iubită. Cel mai des alegem destinații exotice… plajă, soare și mare/ocean. Amândoi iubim vara, apusul, răsăritul.Poate ăsta e și motivul pentru care mă cheamă Dominicana, mereu. (râde) Mă încarcă maxim, apa, apusul… cum spuneam.

Cariera ta stă sub imperiul muzicii, dar au fost și două emisiuni care au contribuit mult la creșterea popularității tale: „Survivor și „Bravo, ai stil!. Cum au fost aceste două experiențe pentru tine? Unde te-ai regăsit mai mult, în jungla din Republica Dominicană sau pe podium, defilând în ținute glam?

Sincer îți spun, nu există termen de comparație. Una e una. Alta e alta. „Survivor a fost experiența vieții mele. Am avut o conexiune cu Dumnezeu acolo cum nu am avut-o niciodată. Poate și din cauza faptului că nu aveam telefon și alte lucruri… Stând singură pe plaja aia, ruptă de realitate, m-a readus la mine. La copilul din mine. La omul autentic care sunt și am fost mereu la bază. Știu că, poate, tuturor li se pare ciudat, dar am iubit experiența „Survivor. Pentru acele trăiri am acceptat din nou această provocare.

„Fiecare dă ce are în interior'

Se spune că la show-urile de supraviețuire, unde concurenții trebuie să se adapteze la condiții vitrege, cad toate „măștile. Tu ai fost o surpriză plăcută la „Survivor, nu ai fost implicată în scandaluri, ți-ai depășit limitele și ți-ai făcut și mulți prieteni. Care sunt foștii colegi „de suferință cu care ai rezonat și cu cine nu ai ieși la un pahar cu vin?

Ahh, mulțumesc! Nu mă face să plâng! (zâmbește) Cum spuneam… s-a văzut că mi-a venit mănușă toată această experiență! Pe cât de grea, pe atât de frumoasă! Acolo nu ai cum să fii fals! Nu ai cum! Sau nu te ține prea mult. (râde) Suntem privați de libertate, conviețuim cu niște oameni pe care nu-i cunoaștem, avem toți caractere diferite. Nu avem mâncare, ne spălăm în mare, nu-i auzim pe oamenii pe care-i iubim… Suntem toți prea frustrați ca să fim falși. (râde)

Eu, una, am încercat pe cât am putut să mă bucur de experiență. Vorba asta mi-a zis-o, din nou, mama. Și să stau focusată cât de mult pot. Iar pentru asta, nu am lăsat să vină spre mine bârfe, scandaluri și altele. Când simțeam că mă defocusează cineva sau ceva… mă retrăgeam în carapacea mea pe plajă. Și acolo aveam acea conexiune cu Doamne-Doamne. Tu ce ai alege? (zâmbește)

Inițial, oamenii nu mă înțelegeau… Se întrebau cum rămân așa puternică și cum rezist singură, când lumea „îmi dă în cap, dar știam când să mă retrag, încât să nu mă las afectată de ce e în jur. Practic, așa e și în viață. De ce să te lași afectat, când cineva are anumite frustrări el cu el… nu cu tine?

Fiecare dă ce are în interior. Iar într-un final, oamenii văd intențiile tale. Și te respectă mai mult, când își dau seama că tu nu vrei răul nimănui, ci doar binele tău. Am ales să rămân calmă, cu tărie de caracter, fără să calc pe nimeni în picioare. Așa cum am fost crescută acasă. Și asta mi-a dat putere și liniște. Iar când ei au înțeles asta, am devenit și am rămas prieteni. Nu am nimic de împărțit cu nimeni. Cu toții am rămas în relații foarte faine. Indiferent că vorbim despre un show de televiziune sau despre realitatea de zi cu zi, important e să fii și să rămâi om.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Răzvan Lupică (pro tv), Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton