De ce s-a retras Dan Bordeianu din televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut niciodată faima aia”. Era în plină glorie, după telenovela Numai Iubirea

.

Dan Bordeianu a dezvăluit abia acum de ce s-a retras din televiziune, în urmă cu 20 de ani. Actorul făcea furori pe micul ecran acum două decenii, iar fanii încă își amintesc de rolul său celebru din telenovela „Numai iubirea', unde a jucat alături de Adela Popescu. Se bucura atunci de un succes enorm, dar la scurt timp a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată care este motivul!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Succesul său e explodat odată cu apariția sa în telenovela „Numai iubirea', acum aproximativ 20 de ani. După ce s-a bucurat o perioadă de atenția fanilor, artistul a decis că e mai bine pentru el să se retragă din lumina reflectoarelor, susținând că i-a fost teamă atunci de faima pe care o căpătase.

dan bordeianu 1dan bordeianu 1

De când Dan Bordeianu a hotărât să se retragă din atenția publică, mulți s-au întrebat care a fost motivul deciziei luate de acesta, având în vedere că se afla în plină glorie. Ei bine, acum, la 20 de ani de la debutul primei telenovele românești, actorul a fost invitat într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde', unde a spus de ce a renunțat la televiziune.

Citește și: Cu ce se ocupă Dan Bordeianu de când s-a mutat la țară. Cum arată casa pe care actorul a renovat-o după moartea tatălui său

Citește și: Radu Vâlcan și Dan Bordeianu s-au întâlnit. Cum au reacționat și ce și-au spus cei doi

Citește și: Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, declarații incredibile după ce a fost prins beat la volan și a făcut scandal cu poliția: „Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. S-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave'

Citește și: Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: „Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic, şi după…'

De ce s-a retras Dan Bordeianu din televiziune, în urmă cu 20 de ani

Potrivit spuselor lui Dan Bordeianu, succesul pe care l-a căpătat după apariția sa în telenovela „Numai iubirea' l-a copleșit, astfel că a decis să se retragă din televiziune. Popularitatea l-a făcut atunci că se simtă inconfortabil. În plus, depunea un efort uriaș pentru filmări.

„Eu am dispărut din mediul ăla pentru că munceam foarte mult. Filmam 15-16 ore pe zi. Șapte zile pe săptămână, trei ani de zile. (…) Locuiam în Piața Iancului, chiar în intersecție. Și am parcat mașina cam la vreo zece metri de scara blocului. Și pe ăia 10 metri am fost oprit de vreo trei oameni – n-o să uit niciodată – să mă felicite, foarte drăguți și amabili. Eu nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut niciodată faima aia.

La nivelul ăla – când sunt 30.000 de oameni în fața ta și tu faci un semn cu mâna și ăia urlă – faima e nefirească. Nu prea știi cum să reacționezi. Dacă eu spun o poezie în fața a 30.000 de oameni și lor le place și aplaudă, mă simt confortabil. Dar când doar apar și ăia urlă, nu înțeleg ce se întâmplă. Nu mi se leagă în cap. Am profitat de faima asta în a-i aduce la teatru. În același timp, marketingul care se practica în perioada aia nu se concentra pe calitatea meseriei. Se practica pe vacanțe, celebru, bani, chestii, coperți de revistă. În ultimă instanță, era un produs comercial', a declarat Dan Bordeianu.

Deși a decis să stea departe de atenția publică, Dan Bordeianu nu a renunțat la cariera sa de actor. Acesta joacă în diverse piese de teatru și a avut și roluri în mai multe filme, cel mai recent fiind „Libertate'.

Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu. De ce s-au despărțit, după 3 ani de iubire

Dan Bordeianu a făcut recent câteva dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu. Au trecut 20 de an ide la prima telenovelă românească, „Numai Iubirea', și puțini actori au mai cunoscut de atunci gradul de celebritate de care s-au bucurat Adela Popescu și Dan Bordeianu, care au devenit un cuplu și în afara platourilor de filmare.

Azi, amândoi sunt căsătoriți de ani buni cu alți parteneri, sunt părinți și au mariaje fericite, însă fanii nu au uitat nici acum chimia incredibilă dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu. Povestea lor de dragoste, începută pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai Iubirea', a aprins imaginația mai multor generații, la vremea aceea cei doi fiind cel mai iubit cuplu din showbiz. Întrebat recent ce a dus la despărțirea lor, Dan Bordeianu a mărturisit că lucrurile au luat o turnură nedorită în momentul în care el a decis să renunțe la rolurile în seriale de televiziune.

„Adela nu era actriță, nu avea experiență deloc, dar talent – gârlă! Și avea o calitate extraordinară, învăța foarte ușor și foarte repede. Era naturală, era firească. Și reacționa! Te ajută foarte mult partenerul care reacționează firesc.

M-am îndrăgostit foarte tare de ea! Relația noastră a trăit atâta vreme cât am fost în mediul acela. În momentul în care eu am decis să ies din mediul respectiv, lucrurile au început să se deterioreze, până s-a dus și relația. Doi la mână, era o presiune enormă. Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și…', a spus actorul.

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton