De ce s-a retras Oana Lis din viața publică și din ce câștigă bani acum: „Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni”

 Ifrim Georgiana
.

Deși obișnuia să fie o prezență constantă la TV, Oana Lis s-a retras de ceva timp din viața publică și s-a dedicat soțului ei, Viorel Lis, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Ultimii ani nu au fost ușori pentru aceasta, însă vedeta a descoperit psihologia, deschizându-și propriul cabinet în București. Acum, Oana Lis a explicat motivul pentru care refuză aparițiile televizate, dar și cel pentru care a făcut a treia facultate, la 40 de ani. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce s-a retras Oana Lis din viața publică. Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și s-au căsătorit în anul 2011. În ultimii ani, fostul edit al Capitalei s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate și, nu de puține ori, a ajuns pe mâna medicilor. În tot acest timp, soția acestuia i-a fost alături și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a acoperi costurile tratamentului lui Viorel Lis. În urmă cu un an, aceasta a lansat un apel la donații pentru recuperarea soțului ei, recunoscând că gestul ei i-a adus un val de critici.

oa10-1oa10-1

Chiar și așa, în 2019, Oana Lis a absolvit cea de-a treia facultate și s-a specializat pe psihologie. Vedeta a recunoscut că a făcut acest demers pentru vindecarea ei, iar acum are un cabinet unde își desfășoară ședințele de terapie. Având în vedere problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis, aceasta avea 30 de atacuri de panică pe zi, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu recent.

Citește și: „De cerșit, am făcut-o. Restul…'. Așa a răspuns Oana Lis la întrebarea „Ce e mai grav… să cerșești sau să te prostituezi?!'. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Citește și: Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer, la 44 de ani: „Nu aveam niciun simptom”. Cum se simte după operație

Citește și: Ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles a provocat un scandal între designeri: „Sper ca data viitoare să fie Cătălin Botezatu alesul și să…'

Citește și: Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Anunțul surprinzător al actorului: „Tocmai mi s-a născut un copil'

De ce s-a retras Oana Lis din viața publică

Deși recunoaște că era adepta aparițiilor televizate, Oana Lis spune că nu mai putea interpreta personajul de atunci. Astfel, a luat decizia de a face cea de-a treia facultate, pentru a fi invitată în calitate de psiholog la diverse emisiuni. La toate acestea, vedeta spune că nici timpul nu-i mai permite să se expună fizic, având în vedere că are cabinetul de terapie și se ocupă de recuperarea lui Viorel Lis.

„Atunci când facem ceva, noi toţi avem o explicaţie raţională, dar şi una emoţională, pe care uneori o conştientizăm, uneori nu. Explicaţia mea raţională a fost că mă prinsese să merg la emisiuni, îmi plăcea, dar nu mai puteam să merg ca şi personaj. Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni, dar televiziunea a fost ca un drog. Îmi plăceau apariţiile, faptul că mă întâlneam cu diverse persoane. Şi atunci m-am întrebat cine apare cel mai des la televizor şi anume, politicieni, astrologi, nutriţionişti, nimic nu-mi plăcea. Şi asa mi-a venit ideea să mă fac psiholog şi să mă invite lumea pe la emisiuni în calitate de psiholog.

Asta era explicaţia mea raţională. Explicaţia emoţională am înţeles-o ulterior. De fapt îmi doream să îmi înţeleg stările, să mă vindec. Apoi usor, uşor, au venit oameni spre mine, s-au îmbunătăţit relaţiile cu cei din jur, au venit şi alţi oameni care au vrut să lucreze cu mine. Având în vedere că la mine este prioritar să am grijă de Viorel, nu am timp să fac lucrul ăsta, dar cine vrea cu adevărat, reuşeşte să mă găsească pe reţelele sociale şi să discutăm, iar dacă nu pot eu, îi recomand pe cineva', a declarat soția lui Viorel Lis, potrivit fanatik.ro.

„Aveam şi câte 30 de atacuri de panică într-o zi'

În urmă cu câțiva ani, Oana Lis spune că avea câte 30 de atacuri de panică pe zi, iar vizitele la spital erau destul de frecvente. Acum, vedeta spune că a reușit să se vindece și să-și găsească echilibrul interior.

„Am învăţat foarte multe lucruri despre care, din păcate, nu ne învaţă nimeni. Credeam că dacă am furie, sunt un om rău. Credeam că am gânduri negre pentru că sunt ciudată. Când de fapt, am aflat că sunt cărţi întregi scrise despre lucrurile astea. Am învăţat să-mi controlez stările de anxietate, atacurile de panică. Au fost dăţi în care aveam şi câte 30 de atacuri de panică într-o zi, era foarte obositor. Luni de zile mă duceam în fiecare seară la Spital la Floreasca, se săturaseră de mine. Acum în schimb, mi-e mult mai bine. Nu am mai avut un atac de panică de cel puţin cinci ani', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton