De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea: „El se cam ferea să apară, nu era...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o lună, Anamaria Prodan își oficializa relația cu Flavius Nedelea, după câteva luni în care a preferat să-i ascundă identitatea noului ei partener de viață. La acea vreme, impresara de fotbal spunea că are alături un bărbat cu „B' mare și se arăta dispusă să ajungă din nou în fața altarului, în ciuda decepțiilor sentimentale din trecut. Ei bine, în urmă cu câteva zile, vedeta și milionarul din Tulcea au încheiat relația, anunț făcut de amândoi pe rețelele de socializare. Iată motivul care a stat la baza despărțirii lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Luna trecută, Anamaria Prodan a publicat primele imagini cu noul ei iubit, oficializându-și, astfel, relația. Impresara de fotbal susținea că și-a găsit un partener care îi îndeplinește toate așteptările și lângă care s-ar vedea pentru restul vieții, mai ales că Flavius Nedelea i-a cunoscut și copiii și a fost imediat integrat în familie. Deși pozau într-un cuplu bine sudat, relația dintre vedetă și afaceristul din Tulcea s-a încheiat zilele trecute, anunțul fiind făcut prin intermediul platformelor de socializare.

pro9pro9

Probabil mulți s-au întrebat care a fost motivul care a stat la baza despărțirii dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, în contextul în care impresara de fotbal dădea de înțeles că este pregătită să ajungă din nou în fața altarului. Potrivit unei surse apropiate, se pare că milionarul ar fi fost copleșit de presiunea mediatică care a venit la pachet odată cu oficializarea relației, deși, în trecut, s-a mai afișat cu femei cunoscute.

Citește și: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, surprinși în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit: „Noi…”

Citește și: Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit…”

Citește și: America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Emily Burghelea, la doar 4 luni: 'Nu știu ce să mai facem cu dermatita atopică. O să intru în depresie'

De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Flavius Nedelea a fost complet neașteptată, având în vedere declarațiile pe care impresara le făcea despre noul ei partener de viață. Se pare că separarea ar fi fost provocată de vâlva mediatică care s-a creat în jurul relației lor, după cum susține chiar o sursă apropiată celor doi. În ciuda încercărilor Anamariei Prodan de a-și feri iubitul de lumina reflectoarelor, Flavius Nedelea ar fi fost compleșit de expunerea publică din ultima lună.

„Era foarte multă agitație în jurul lor. Prea multă lume, prea multă publicitate, paparazzi, toate dintr-o dată pe capul lui. El se cam ferea să apară, nu era genul! Ana a încercat să-l ferească cât a putut!', au dezvăluit surse din apropierea cuplului, potrivit click.ro.

Anamaria Prodan: „Flavius este un om minunat'

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat despărțirea în același mod, pe rețelele de socializare. Impresara de fotbal a scris un mesaj prin care i-a enumerat calitățile celui care i-a fost alături în ultimele luni, ținând să precizeze că vor rămâne prieteni, indiferent de circumstanțe.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever', a scris impresara, pe Instagram.

Flavius Nedelea: „Este o femeie unică din orice punct de vedere'

La rândul lui, Flavius Nedelea a anunțat public despărțirea de Anamaria Prodan și a publicat un mesaj similar.

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață.

Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vor rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna', a fost mesajul pe care Flavius Nedelea l-a postat, la rândul lui, tot pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton