De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație: ”Am încercat până nu a mai fost loc de încercat. Mi se pare cel mai trist că...”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație. Este despărțirea momentului în showbiz-ul românesc! După trei ani de relație, în care au trecut prin numeroase momente grele, dar și extrem de frumoase, cei doi au ajuns la despărțire. Nu este prima dată însă când se separă, însă dacă până acum s-au împăcat de fiecare dată, de data aceasta, Gabi Bădălău exclude această variantă. Iată ce a spus afaceristul despre motivele despărțirii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au iubit cu foc vreme de trei ani de zile, timp în care au trăit o frumoasă poveste de iubire. La început au avut parte de multe momente tensionate, asta fiindcă el încă era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu în acte, părinții lui nu o voiau, însă mai apoi toate au trecut și se înțelegeau din ce în ce mai bine, ba chiar vedeta vorbea despre căsătorie.

dragusanu4-1200×1200-1dragusanu4-1200×1200-1

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău, după 3 ani de relație: „Da, este adevărat. Nu simt…'. Cum a reacționat afaceristul

Citește și: Cătălin Botezatu, picanterii despre partidele de amor din trecut cu Bianca Drăgușanu: 'Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total. Știe să fie și doamnă și…'

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. Au avut 500 de invitați, tort de 2 metri și 10 perechi de nași la nuntă: „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă'

Citește și: Cine este Sorin Bontea. Tot ce nu știi despre juratul Chefi la Cuțite: biografie, familie, carieră

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație

Din nefericire, nu s-a ajuns la căsătorie, asta pentru că s-a produs ruptura în povestea lor de dragoste. Bianca Drăgușanu nu s-a ascuns și a confirmat faptul că s-au despărțit, iar mai apoi, și Gabi Bădălău a făcut primele declarații, spre surprinderea tuturor. Nu, nu este o despărțire scandaloasă, ci una de comun acord, așa cum a explicat Gabi Bădălău. Mai mult, acesta a vorbit și despre motivele despărțirii.

Fără a se sfii, Gabi Bădălău a explicat concret că a încercat până când a ajuns la concluzia că nu mai are ce să schimbe. De asemenea, a precizat că niciodată nu era văzut de Bianca Drăgușanu, indiferent de gesturile frumoase pe care le făcea sau sacrificiile pentru frumoasa lor poveste de dragoste, astfel că s-a ajuns la despărțire.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare', a spus afaceristul pentru SPYNEWS.

Gabi Bădălău: 'O să o respect pe Bianca toată viața mea'

Deși s-au despărțit și a dat de înțeles că motivul ar fi fost chiar superioritatea ei față de el, Gabi Bădălău are numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu. Nu a jignit-o, ba chiar a ținut să precizeze că o să-i poarte respect întotdeauna și niciodată nu o să fiu vreun scandal între ei legat de acest subiect.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.„, a mai spus Gabi Bădălău.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Gabi Bădălău

În timp ce Gabi Bădălău a spus pe larg ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu și cum au ajuns la despărțire, Bianca Drăgușanu a făcut exact opusul. Frumoasa blondină a fost reținută în a da detalii, astfel că doar a confirmat despărțirea, fără a spune concret ce a dus la ruptura dintre ei din punctul său de vedere.

„Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații’, a spus blondina, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton