De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs): „Totul s-a consumat și...”. În ce relații sunt acum

 Ifrim Georgiana
.

Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, s-au despărțit de ceva vreme și pare că între ei nu mai există cale de împăcare. În mediul online, bruneta a făcut câteva afirmații referitoare la relația cu artistul și a dat de înțeles că nu și-ar dori să reia povestea de dragoste cu cel care i-a fost alături în ultimii 11 ani. Se pare că cei doi au rămas în relații bune, chiar dacă nu îi mai leagă sentimente de iubire. Iată declarațiile fostei iubite a lui Dorian Popa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a confirmat despărțirea de Claudia Iosif la începutul acestei luni, după o relație care a durat 11 ani. Speculațiile privind separarea circulau deja de ceva vreme, mai ales că fosta lui iubită și-a cumpărat propriul apartament și s-a mutat din vila impunătoare din Domnești. În videoclipul în care a recunoscut că a consumat cannabis, artistul a menționat că nu mai formează un cuplu cu Babs, însă fără a oferi prea multe detalii despre ruptura dintre ei. Claudia Iosif a făcut noi afirmații în mediul online, dând de înțeles că ruptura s-a produs din cauza incompatibilității dintre ei.

do9do9

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu…'. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și: Ce s-a întâmplat la nunta de argint a lui Nico și a soțului ei, Laurențiu Matei: „Nu mă așteptam. Petrecerea o facem pe data de…' / EXCLUSIV

Citește și: Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…”. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs)

Pe rețelele de socializare, Claudia Iosif a răspuns întrebărilor de la urmăritorii ei, inclusiv celor legate de relația cu Dorian Popa. Bruneta a dat de înțeles că nu și-ar dori să reia povestea de dragoste cu artistul, însă au rămas în relații bune și păstrează legătura. Nu a spus explicit care au fost motivele rupturii, însă a sugerat că sentimentele dintre ei se consumaseră de ceva vreme și nu mai erau potriviți unul pentru celălalt.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!

Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!', a scris Babs pe contul ei personal de Instagram.

Claudia Iosif și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani împreună

În mediul online, Claudia Iosif a confirmat despărțirea de Dorian Popa, după 11 ani de relație. Zvonurile privind separarea au apărut după ce bruneta și-a cumpărat propriul apartament, unde și-a mutat, inițial, atelierul de îmbrăcăminte.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton