De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală” / În ce relații sunt acum

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au format un cuplu timp de trei ani și s-au cunoscut pe când ea avea 20 de ani. Chiar dacă sunt despărțiți, tânăra îi alină singurătatea fostului milionar și îl vizitează ocazional la azil. Spune că relația lor a fost una asumată și frumoasă, dar cu timpul a înțeles că-și dorește un altfel de viitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, cândva unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară, s-a iubit cu femei cunoscute în showbiz-ul românesc. Ultime relație publică a fost cu Oana Cojocaru, singura parteneră care a rămas cu el după ce și-a pierdut întreaga avere. În ciuda diferenței de vârstă de 40 de ani, relația lor a durat trei ani, dar s-au separat când ea s-a mutat în Dubai.

irr11irr11

Citește și: Irinel Columbeanu a fost scos din azil de Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai mică. Unde au mers: „A fost foarte frumos, am depănat amintiri”

Citește și: „Nu vreau să mă recăsătoresc'. Ce spune Irinel Columbeanu despre relația cu fosta lui iubită, Oana Cojocaru, după ce l-a vizitat la azil

Citește și: Cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent. Irinel Columbeanu a dezvăluit din ce-și câștigă fosta lui soție banii în SUA: „Nu mai are nicio afacere. E doar…'

Citește și: Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos! Artista a devenit mamă pentru prima oară

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără

Oana Cojocaru spune că perioada petrecută lângă Irinel Columbeanu a fost frumoasă, lipsită de certuri, chiar dacă îi despărțea o diferență de vârstă de 40 de ani. Tânăra era studentă când au început relația și s-au despărțit când ea s-a mutat în Dubai.

„Cred că a fost o relație asumată din punctul meu de vedere. (…) În momentul acela nu era complicat deloc, dacă stau să mă uit în retrospectivă, da, nu e o chestie atât de normală, să zic așa.(…) El s-a comportat cu mine foarte frumos, niciodată nu am avut vreo discuție sau vreo ceartă. A fost totul foarte frumos. Noi stăteam în vila aceea și apoi din cauză că eram foarte departe și eu aveam și facultate am decis să ne mutăm în București. Inițial am venit la Piața Victoriei, în blocul unde Irinel avea birourile', a povestit ea la Xtra Night Show.

Oana Cojocaru mai spune că, în timpul relației, fostul milionar era preocupat de situația sa financiară, dar nu-i lipsea optimismul.

„Mie-mi povestea foarte multe. Noi am fost apropiați trei ani de zile. (…) Era preocupat de viitorul lui financiar, dar era foarte optimist și așa este și acum', mai spune tânăra.

„Eu îmi doream altceva'

Oana Cojocaru spune că s-a despărțit de Irinel Columbeanu când și-a dat seama că relația lor nu va funcționa pe termen lung. Astăzi, la trei ani de la separare, ei păstrează legătura, dar nu mai sunt atât de apropiați.

„Ne-am separat pentru că e clar că, la un moment dat, eu îmi doream altceva. Simțeam că vreau altfel de relație. La momentul acela relația nu era complicată, după trei ani am început să mă gândesc mai mult la viitor, la mai multe chestii. Nu mai suntem împreună, dar ținem încă legătura, suntem apropiați, doar că nu mai e la fel', a mai spus ea în aceeași emisiune.

„Am fost de trei ori la el'

Irinel Columbeanu e internat de aproape un an la azilul din Ghermănești. Fosta lui iubită l-a vizitat de câteva ori și vorbesc periodic la telefon. Oana Cojocaru spune că, deși se află într-o situație dificilă, afaceristul și-a păstrat energia pozitivă.

„Eu am fost de trei ori la el și o să mai merg. (…) Când eu îl vizitezi sau la telefon, pentru că noi mai vorbim, și la telefon este foarte optimist. Eu așa îl știu dintotdeauna. E optimist că va fi bine', a mai spus Oana Cojocaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton