De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră. Femeia l-a acuzat pe solist că ar fi înșelat-o cu Emma Ștefan, actuala lui iubită: „Au fost niște mesaje pe care le-am găsit”

 Miniosu Alexandra
.

De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră? Asta s-au întrebat, de-a lungul timpului, mulți dintre fanii fostului membru al trupei Talisman. Femeia cu care cântărețul are un fiu, acum în vârstă de 17 ani, l-a acuzat pe solist că ar fi înșelat-o cu Emma Ștefan sau Emma de la ZU, cum mai e cunoscută, adică actualua lui parteneră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Tavi Colen și Elena, mama fiului său, s-au despărțit în 2011. La acea vreme, femeia îl acuza pe solist că ar fi înșelat-o cu o colegă din trupă și susținea că are și dovezi în acest sens. Mai exact, potrivit spuselor Elenei, Tavi Colen ar fi avut o relație extraconjungală cu Emma Ștefan, alias Emma de la ZU. Tavi Colen și Emma de la ZU sunt împreună de mai bine de 15 ani.

elena-1elena-1

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU. Tânăra l-a cunoscut în adolescență și era fană a trupei Talisman

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre scandalul cu Tavi Colen și motivele care au dus la despărțirea trupei Talisman: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic. S-a trezit după 5 ani că…”

Citește și: Fiul lui Christian Sabbagh a fost operat la Viena. Micuțul se luptă de ani cu autismul. Cât a costat intervenția: „La 4 ore după ce a ieșit din operație a început să vorbească”

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși de paparazzi

De ce s-au despărțit Tavi Colen și Elena, fosta lui parteneră

La momentul despărțirii, Elena spunea că ar fi remarcat niște gesturi ciudate din partea lui Tavi Colen, fapt ce a făcut-o să intre la bănuieli.

„Tavi mi-a interzis să apar la spectacolele în care era și Ema. De ce? Asta numai el știe. Ema este colega lui de trupă de un an și jumătate, dar ei se cunosc de 9 ani', declara Elena în emisiunea Cancan TV.

Totodată, Elena susținea că apropierea dintre solist și Emma Ștefan ar fi devenit din ce-n ce mai apropiată și o acuză pe colega de trupă a artistului că ar fi încercat să le bage bețe-n roate în familie.

„Avea o relație foarte apropiată cu Ema Ștefan, colega lui de trupă. Imaginile surprinse de paparazzi nu m-au surprins. Erau apropiati de mai bine de nouă ani. O simplă colegă de trupă nu ar avea atâtea influențe negative. Venea acasă cu idei. El singur a recunoscut că Ema îi spunea anumite lucruri. Îmi făcea reproșuri', mai povestea Elena, conform sursei citate.

„Au fost niște mesaje pe care le-am găsit'.

În timp ce Tavi Colen a preferat să păstreze tăcerea în privința acestui subiect controversat, fosta lui parteneră, Elena, susținea că ar fi găsit niște dovezi care să demonstreze infidelitatea lui: „Au fost niște mesaje pe care le-am găsit'.

Tot Elena povestea că, după ce ar fi citit mesajele dintre Tavi Colen și Emma, acesta ar fi preferat să evite subiectul. Mai mult, Elena ar fi căutat-o și pe Emma, dar, spune ea, ar fi negat totul.

„După ce am văzut mesajele i-am cerut prima oară explicații lui, însa niciodată nu avea un răspuns. Mereu îmi zicea că nu ma interesează, că treaba mea este copilul și casa.

Am căutat-o. I-am cerut explicații pentru ceea ce descoperisem. Ea a fost un pic mai comunicativă, dar tocmai pentru a se eschiva din aceasta problemă, pentru că nu era în beneficiul ei să se afle în această relație. Mi-a spus că nu este adevărat, că erau doar simpli colegi', a mai zis Elena.

Într-un final, Elena și Tavi Colen s-ar fi despărțit după ce femeia nu ar mai fi acceptat situația.

„Nicio femeie cu capul pe umeri nu pleacă de acasă de prea mult bine. Au fost probleme.(…) Un motiv- infidelitatea. Am avut dovezi', mai explica fosta parteneră a lui Tavi Colen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton