De ce și-a modificat Nicole Cherry buzele: „Am fost nevoită să acopăr golul acela. Îmi doresc să mă mai recunoască...”. Și-a pus silicoane la 20 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Recent, Nicole Cherry a trecut printr-o procedură de micropigmentare a buzelor, pentru a obține un contur bine definit. Schimbarea a făcut-o nu din motive estetice, ci din cauza unui complex din copilărie. Ea suferă de herpes bucal, iar cu timpul buzele ei au devenit asimetrice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a debutat în muzică la o vârstă fragedă, tocmai de aceea imaginea ei s-a schimbat major pe parcursul anilor. Când a împlinit 20 de ani, artista și-a pus implanturi mamare, fiindcă era nemulțumită de mărimea bustului ei. O altă intervenție și-a făcut-o acum, la 25 de ani, pentru a le oferi buzelor ei un plus de volum.

ni11ni11

Citește și: Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței. Cum arată acum: „Buzele mele imediat după procedură'

Citește și: De ce amână Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, cununia religioasă. Ce spune artista despre lista invitaților: „Nu îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară'

Citește și: Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Cum vrea să se transforme până la începutul verii: „Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe stradă capul după mine”

Citește și: Ispite Insula Iubirii 2024. Cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda

De ce și-a modificat Nicole Cherry buzele

Nicole Cherrya fost complexată de asimetria buzelor ei, de aceea a recurs la micropigmentare.

„Am niște fațete superbe de care s-a ocupat domnul doctor Ahmad și pe lângă asta am făcut o micropigmentare a buzelor pentru că eu mă lupt destul de des cu herpes. Am făcut herpes de când eram mică, dar nu aveam atât de multă grijă cum am acum. Nu trebuie să-l rupi, trebuie să ai răbdare și, din nefericire, nu mai aveam buza uniformă. Am fost nevoită să acopăr golul acela pentru că se crease un gol destul de vizibil care mă deranja. Îmi doream ca buzele mele să aibă un aspect uniform', a spus artista pentru CANCAN.RO.

„Sunt de acord cu orice intervenție'

Artista de 25 de ani spune că este de acord cu orice intervenție făcută în limita bunului simț. Cu ceva timp în urmă, Nicole Cherry explica că a ales să-și pună silicoane fiindcă natura n-a fost prea generoasă cu ea.

„Nu sunt împotriva injecțiilor cu acid hialuronic sau a botoxului atâta timp cât sunt făcute cu gust, cât trebuie. Dacă nu se exagerează, sunt de acord cu orice intervenție care te face mai fericită și care îmbunătățește trăsăturile pe care le ai deja. Îmi doresc să mă mai recunoască mami, iar faptul că de fiecare dată când mă întâlnesc cu persoane și îmi spun că sunt mai frumoasă în realitate, mă bucură. Cu toții știm că, de obicei, atunci când vezi un om pe internet este diferit. Ești surprins când îl vezi în realitate și mă bucur că nu se întâmplă asta în cazul meu' , a mai adăugat ea pentru aceeași sursă.

Syrsa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton