De ce Speak și Ștefania se mută în fiecare an: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”. Urmează să-și schimbe locuința curând

.

Speak și iubita lui, Ștefania, urmează să-și schimbe locuința și caută un apartament în același complex rezidențial în care au petrecut ultimii doi ani. Cei doi se mută aproape în fiecare an, pentru a-și ieși din zona de confort și a avea parte de un suflu nou, susținând că schimbările au efecte pozitive asupra vieții lor de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Speak și Ștefania formează un cuplu de aproximativ 6 ani. În 2020, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, chiar în cadrul reality show-ului „Asia Express’, unde au fost concurenți. Încă nu au organizat nunta, însă sunt pregătiți să facă și acest pas, și au deja proiecții cu privire la ziua cea mare. Logodnicii se afișează mai mereu împreună și sunt un cuplu foarte îndrăgit de public, mai ales datorită umorului și sincerității de care dau dovadă. Periodic, Speak și Ștefania își schimbă locuința, lucru care îi ajută să iasă din zona de confort și să aibă o viață fericită de cuplu.


Citește și: „Adu-mi cea mai frumoasă femeie, dezbrăcată… aici'. Cum a reacționat Speak când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Ștefania

Citește și: De ce nu vrea Ștefania, iubita lui Speak, să participe la Survivor: ‘Eu aș lua-o razna acolo, nu, deci…’

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…'. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi


Citește și: Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut. Cum arată artista la o lună de când a devenit mamă și cu cine a lăsat-o acasă pe fiica ei: „Recunosc că am fost puțin stresată’ / EXCLUSIV

De ce Speak și Ștefania se mută în fiecare an

Speak și Ștefania urmează să-și schimbe locuința, obicei pe care îl practică în fiecare an, de când formează un cuplu. Artistul este de părere că schimbările sunt benefice pentru viața lor amoroasă, mai ales că sunt constrânși să iasă din zona de confort, evitând, astfel, monotonia. Au observat că mutările le aduc un suflu nou, pe plan personal și profesional, și recomandă tuturor să recurgă la această practică.


„Căutăm să ne mutăm tot în același complex rezidențial, doar că s-a făcut o parte mai nouă și inițial am căutat acolo, fiind mai nou. Eu recomand mutarea aceasta din an în an sau măcar la doi ani.

Înainte, noi ne mutam cam din doi în doi ani și e bine îți dă o altă energie și o altă poftă de viață. Te scoate din zona de confort în care intri mereu și parcă e mai bine’, a povestit Speak pentru WOWnews.

Speak mai spune că schimbarea locuinței este secretul unei vieți fericite: „100%! Este un secret în viață în general!’.


Speak și Ștefania sunt împreună de 6 ani

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. S-au cunoscut în urmă cu 6 ani, înainte de filmările unui clip al artistului, însă i-a trebuit mult timp pentru a o aborda pe frumoasa șatenă. În 2020, a avut loc logodna lor, iar acum se pregătesc să facă nunta.


„Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa numa! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun', a scris Speak pe Instagram, la momentul la care cei doi au împlinit șase ani de relație.

Sursa foto: Facebook