De ce Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor: „Nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum mă port. Mă mânăncă de vie treaba asta”

.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Teo Trandafir a declarat că suferă de sindromul impostorului, de aceea are tendința să fie critică când vine vorba de propria persoană. Prezentatoarea Kanal D spune că s-a privit o singură dată la televizor și are în permanență sentimentul că nu merită nimic din ceea ce a dobândit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!


Teo Trandafir a debutat în televiziune în urmă cu aproape trei decenii și este cunoscută de o țară întreagă. Datorită umorului și a firii sale optimiste, prezentatoarea TV și-a construit o prezență puternică în industria media. În ciuda nenumăratelor premii și nominalizări pentru contribuția sa în televiziune, Teo Trandafir recunoaște că este autocritică și nu urmărește emisiunile pe care le moderează.

Citește și: Când începe emisiunea „Follow us!’, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir la Kanal D2: „Dezbatem cele mai interesante subiecte, râdem mult împreună și…’


Citește și: Teo Trandafir revine în televiziune și va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici, la Kanal D2: „Punem deja țara la cale, ne pregătim. Fiți cu ochii pe noi’

Citește și: Anamaria Prodan, după ce s-a spus că iubitul ei, Ronald Gavril, a cerut-o în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc. Pregătim totul ca la carte de data asta'

Citește și: Laurette, după ce Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o în camera de hotel, a fost condamnat la închisoare: „A crezut că poate să scape dacă mă denigrează'. Câți bani îi datorează vedetei


De ce Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor

Teo Trandafir susține că suferă de sindromul impostorului și are tendința de a fi destul de critică cu propria persoană. Prezentatoarea TV obișnuiește să se analizeze atent și spune că nu-i place nimic la ea, începând de la felul în care îi stă părul și până la postură sau limbaj. O singură dată s-a privit la televizor, într-o ediție de Revelion, însă momentul a avut un impact negativ asupra stimei de sine.


„Cum mă biciuiesc eu, nu o face nimeni! Ştiu de ce, unde doare mai tare şi cât să dau. Fac asta pentru că nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum mă port. Uneori mă întreb de ce fac asta? Nu-mi place nimic la mine.

Îmi foloseşte ca să nu mă înmoi, mă ţine mereu în priză chestia asta. Am sindromul impostorului. Mă mănâncă de vie treaba asta, simt că nu merit tot ceea ce am. Probabil asta mă şi duce înainte, nu ştiu exact.

Nu mă pot uita la mine la televizor. Niciodată! M-am uitat o singură dată, la un Revelion… M-am făcut proastă. Nu îmi place cum stau, nu îmi place că am părul nu ştiu cum. Mai bine nu mă uit!’, a povestit ea în podcastul Ilincăi Vandici.


„Sunt un om antisocial’

Tot în podcastul Ilincăi Vandici, Teo Trandafir a mai spus că iese destul de rar, fiindcă este un om antisocial. Nu se mai visează în fața altarului, după ce a bifat două căsnicii care nu au avut un final fericit.


„Eu nu mă dezbrac. Mă dezbrac când sunt într-o solitudine completă. Pe mine nu m-a văzut nimeni în mulţi ani în costum de baie. Pentru că nu simt că cineva poate fi obligat de către mine să se uite la mine. (…)

Umblu foarte puţin, ies foarte puţin, sunt un om antisocial. Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită şi mai bine zic că nu şi ce o fi o fi, că Dumnezeu ştie mai bine ce face cu fiecare. De ce să stau să mă gândesc cum o să mă îmbrac eu în rochie albă şi cum o să păşesc pe tocurile mele de 20 în faţa altarului. N-are niciun rost’, a mai spus prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook