De ce Xonia nu dezvăluie boala de care suferă și cât plătește pentru tratamentul anual: „Este ceva foarte scump. Ultimii ani au fost dedicați sănătății mele”

 Ifrim Georgiana
.

De mai bine de 5 ani, Xonia suferă cu o boală autoiumună, pe care o ține sub control cu ajutorul unui tratament costisitor. Artista și-a dedicat ultimii ani sănătății și spune că este pregătită să vorbească deschis despre diagnosticul ei, deși încă este un subiect sensibil. Iată cât de mult o costă tratamentul anual!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2018, Xonia a apărut la câteva evenimente mondene cu fața umflată, iar mulți s-au grăbit să spună că operațiile estetice au desfigurat-o. În realitate, cunoscuta artista trecea printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății, inflamațiile fiindu-i provocate de o boală autoimună. Costul tratamentului anual s-ar ridica la zeci de mii de dolari, însă având asigurare de sănătate în Australia, artista acoperă suma parțial.

co1co1

Citește și: De ce Xonia nu face plajă niciodată: „De atunci, mă feresc, îmi verific fiecare aluniță de pe corp…”

Citește și: „Îmi doresc familie, copil, dar momentan nu e să fie”. Xonia trece prin momente dificile după ce s-a despărțit de iubit și a avut probleme cu legea

Citește și: Alina Sorescu, față în față cu Alexandru Ciucu. Ce probleme întâmpină în procesul de custodie: „Tatăl lor nu este de acord…'

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

De ce Xonia nu dezvăluie boala de care suferă

Diagnosticată cu o boală autoiumună, Xonia și-a dedicat ultimii ani sănătății și a rărit aparițiile publice. Artista nu a dezvăluit diagnosticul de care suferă pentru că reprezintă un subiect sensibil, punctând însă că va schimba abordarea începând cu acest an.  

„Am tot zis că o să încep anul acesta să vorbesc despre diagnosticul meu, deși pentru mine e greu de discutat. Boala afectează atât femei, cât și bărbați, dar consider că pentru o femeie este puțin mai greu ca simptome și e mult mai sensibilă treaba. Anul trecut am descoperit că 1 din 5 persoane din Australia au boala.

Adică a crescut mult numărul și aș vrea să povestesc și să trecem peste această barieră, cel puțin din partea mea. Am amintiri foarte neplăcute pentru că m-a lovit fix la 30 de ani, femeie singură și nah…

Dar sunt aici, mi-am revenit și vreau să discutăm, am zis că fac o filmare să vorbesc despre asta. Am întâlnit niște medici extraordinar de buni în România la fel ca medicul meu din Australia și colaborez cu amândoi', a spus artista, potrivit playtech.ro.

Cât costă tratamentul anual al Xoniei

Tratamentul anual al Xoniei se ridică la 35.000 de dolari, însă acoperă suma parțial, fiindcă are asigurare de sănătate în Australia.

„Ultimii ani au fost dedicați sănătății mele, cu tot cu plecările pe care le-am avut. Și în America a fost tot o chestie de sănătate. Acum îmi iau medicamentul din Australia. Din câte știu eu, se poate găsi și în România, dar nu aceeași firmă sau același conținut.

Dar eu sunt acoperită în Australia cu sănătatea, altfel trebuia să plătesc 35.000 de dolari pentru acest medicament, pe an. Este ceva foarte scump. Plătesc mult mai puțin de 35.000 de dolari pentru că am asigurare. Nu am dezvăluit diagnosticul bolii mele', a adăugat ea potrivit sursei citate mai sus.

„Nu se poate vindeca'

Medicii i-au transmis Xoniei că boala de care suferă nu are tratament și trebuie ținută sub control. Artista și-a schimbat radical stilul de viață în ultimii 5 ani și combină terapia clasică cu tratamente homeopate.

„Medicii susțin și este cunoscută treaba că o boală autoimună nu se poate vindeca. E o problemă cronică și o vei avea toată viața, doar că trebuie să o ții sub control. Ca om, trebuie să îți schimbi stilul de viață și să ajutăm organismul, să ținem totul în regulă.

Eu cred că este foarte important medicamentul, să avem acest pansament, dar nu e suficient. Consider că trebuie să fie în combinație și cu partea naturistă, homeopată.

Dacă pur și simplu ne punem un plasture, nu avem cum să ne rezolvăm problema. Eu fac multe pe lângă (n.r. tratament) ca să am un echilibru cât mai bun', ne-a mai adăugat Xonia despre condiția sa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton