De ce nu vrea Mihai Bendeac să revină în televiziune, momentan: „E o pauză binevenită. Între timp...”. Neagă asocierea cu PRO TV, după plecarea de la iUmor

.

Mihai Bendeac a abandonat rolul de jurat în emisiunea „iUmor', difuzată pe Antena 1, după 13 sezoane. Decizia plecării actorului ar fi fost cauzată de un conflict avut cu colegii din echipa de producție, însă acesta a refuzat să vorbească deschis pe marginea subiectului. De când a renunțat la televiziune, Mihai Bendeac s-a dedicat carierei în actorie, va lansa două filme și intenționează să scrie partea a doua a volumului „Jurnalul unui burlac: conversații cu mama'. Iată ce spune actorul despre revenirea pe micile ecrane și despre asocierea lui cu Pro TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În toamna anului trecut, Mihai Bendeac a renunțat la rolul de jurat din emisiunea „iUmor’. După 13 sezoane în care a făcut echipă cu Cheloo și Delia, actorul a decis să rupă contractul cu Antena 1. Deși au trecut câteva luni bune de atunci, acesta a refuzat să dezvăluie prea multe detalii despre plecarea lui, speculându-se că ar fi avut un conflict cu colegii de producție. În spațiul public, a început să circule o informație potrivit căreia Mihai Bendeac ar fi semnat cu Pro TV pentru difuzarea unui film pe care îl lansează, însă a negat asocierea cu canalul de televiziune.


Citește și: Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru Ilona Brezoianu, de ziua ei: „O iubesc. Am spus despre ea multe mârșăvii…’. Cum a reacționat actrița

Citește și: Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în fața lui Florin Piersic și i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult’

Citește și: Din ce câștigă Loredana Chivu mii de euro, lunar, după despărțirea de iubitul milionar: „Ne vedem acolo’ / A cerut ordin de protecție împotriva lui


Citește și: Sfaturi de la Daniel Buzdugan pentru o vacanță ieftină și frumoasă în Grecia: „Cel mai important lucru…'

De ce nu vrea Mihai Bendeac să revină în televiziune, momentan

Deocamdată, Mihai Bendeac nu-și dorește să revină pe micile ecrane, însă a scris două formate de televiziune, care ar putea fi difuzate în străinătate.

„E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică.


Am mai multe variante. Le pot trimite și la televiziuni din străinătate, să le cedez franciza, dar și aici, la noi. Dacă vor fi preluate în România, da, voi și apărea în ele’, a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Mihai Bendeac a negat asocierea cu PRO TV

De când a plecat de la Antena 1, Mihai Bendeac s-a dedicat proiectelor personale. Actorul va lansa două filme, unul dintre ele fiind o parodie în care joacă rolul principal.

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge însă în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată’, a adăugat aceasta.


Fostul jurat de la „iUmor’ a negat informația potrivit căreia filmul său va fi difuzat pe Pro TV: „Nu are nicio legătură cu Pro TV-ul’.

Mihai Bendeac se pregătește să intre în vacanță

În prezent, actorul susține spectacole prin toată țara și se pregătește pentru două săptămâni de concediu. Mihai Bendeac își va petrece zilele libere călătorind prin România, căci nu este adeptul zborurilor cu avionul.


„Sunt într-un turneu cu teatrul. Avem o microstagiune apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași. Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la Desculț în parc, cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook