De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Avocatul bărbatului: „Situația e una clară. Instanța a...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec. Cei doi au ajuns ieri în atenția presei, după ce s-a aflat că vedeta a cerut un ordin de restricție, după ce ar fi fost agresată de partenerul ei, Nikos Papadopoulos. În urmă cu scurt timp, avocatul bărbatului a făcut primele declarații despre acest subiect și a dezvăluit o altă variantă. Iată ce s-ar fi petrecut între cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec? Asta s-au întrebat oamenii, după ce ieri, 14 iulie, s-a aflat că vedeta a cerut un ordin de restricție, după ce ar fi fost agresată de artistul Nikos Papadopoulos. Avocatul bărbatului a oferit primele declarații cu privire la acest incident și a dezvăluit versiunea lui.

adriana-bahmuteanu-2adriana-bahmuteanu-2

Potrivit Spynews, în ciuda informațiilor apărute ieri, nu ar fi fost vorba despre nicio agresiune. Ordinul de protecție ar fi fost însă dat ca urmare a declarației formulate de către Adriana Bahmuțeanu, conform spuselor avocatului Cristian Bala.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu ar fi fost agresată de iubitul grec.Vedeta a cerut un ordin de restricție

Citește și: Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a spus că nu l-a mai văzut de 14 ani:„Este un tată…'

Citește și: De ce Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și al Andreei Mantea:”Nu există nu am vrut”

Citește și: Două femei s-au căsătorit legal, în premieră, în România:„N-ar avea de ce să fie probleme'

De la ce a pornit scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec

Așadar, după ce Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, Nikos Papadopoulos, au ajuns în instanță, în urma declarațiilor făcute de vedetă precum că ar fi fost agresată de el, se pare că lucrurile nu ar fi stat, de fapt, așa. Astfel, cererea de prelungire a ordinului de protecție cerut de jurnalistă a fost respinsă.

Cristian Bala, avocatul lui Nikos Papadopoulos, a transmis că cererea de prelungire a ordinului de protecție a fost respinsă. Această decizie a fost luată după ce, inițial, Adriana Bahmuțeanu a avut ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

Ce spune avocatul bărbatului

În plus, după ce analizarea întregii situații, s-a ajuns la următoarea concluzie, legal vorbind: Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către iubitul ei grec, Nikos Papadopoulos.

„În momentul acesta s-a soluționat cererea de prelungire formată de către Parchet pentru doamna Bahmuțeanu, desigur că a fost respinsă. Situația e una clară, în sensul că a existat o declarație inițială formulată de dumneaei.

Doamna Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație inițial, poliția s-a deplasat la fața locului, poliția emite un ordin de protecție provizoiu, după completarea unei documentații specifice, iar ulterior se formulează de către Parchet în mod legal cerearea de prelungire a acestei măsuri de protecție, care în cazul de față nu s-a prelungit, Instanța de Judecată a respins cererea Parchetului formulată de doamna Bahmuțeanu, căci în realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, nu a existat nicio amenințare, cam așa este situația', a spus avocatul Cristian Bala, lui Nikos Papadopoulos, la Antena Stars.

Ba mai mult, avocatul Cristian Bala susține că scandalul a pornit de la o sumă de bani, pe care clientul său, Nikos Papadopoulos, i-a dat-o împrumut Adrianei Bahmuțeanu. Ca dovezi există și extrase bancare, pentru că banii respectivi s-au trimis prin virament bancar.

„Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană'

Totodată, avocatul lui Nikos Papadopoulos a ținut să menționeze că bărbatul nu a avut niciodată probleme cu legea și nici antecedente penale. Spune el, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a rămas surprins când a auzit de plângerea respectivă.

„Nikos a rămas surprins de la bun început cu privire la această plângere, au venit și martori în fața instanței, probele s-au administrat în procesul care a avut loc ieri, s-a respins cererea.

Există dovezi în sensul că există extrase bancare, s-au făcut viramente bancare, e vorba doar de sumele care s-au virat prin virament bancar. Clientul meu a menționat că au fost dați cu titlul de împrumut (…) Nikos niciodată n-a avut o atitutine violentă față de nicio persoană, nu are antecendente penale, nu a fost certat cu legea, nici măcar amenzi la poliție n-a avut', a adăugat avocatul Cristian Bala.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu, după ce instanța i-a respins cererea de prelungire a ordinului de protecție

Cu toate că instanța i-a respins cererea de prelungire a ordinului de protecție, ca urmare a faptului că nu s-ar afla în pericol și că nu ar fi fost lovită sau amenințată de către iubitul ei, Nikos Papadopoulos, Adriana Bahmuțeanu susține că lucrurile nu stau așa.

Vedeta nu a dorit să intervină în direct, la Antena Stars, dar a transmis un mesaj. A spus că nu dorește să vorbească despre acest subiect public, dar că vrea să nu mai fie amenințată și urmărită de către Nikos Papadopoulos. Așadar, a susținut că vrea să fie lăsată în pace de bărbat și să nu mai fie căutată de acesta.

Acum câteva săptămâni, Adriana Bahmuțeanu a alertat Poliția, susținând că e amenințată și lovită de Nikos Papadopoulos. La acel moment, la domiciliul său s-a deplasat un echipaj, loc în care vedeta a oferit câteva declarații și, ulteiror, a primit un ordin provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos ar fi început de la o sumă de bani pe care bărbatul ar fi trebuit să o recupereze de la vedetă, în urma unui împrumut. Conform spuselor jurnalistei, artistul grec nu i-ar da pace și chiar ar fi fost lovită de el din cauza scandalului cu suma de bani.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton