De la ce pornesc certurile dintre Șerban Pavlu și soția lui, Oana: „Când vine vorba despre a mă critica, nu mă menajează niciodată”. Ce temere au în privința copiilor / EXCLUSIV

.

Direct din fire, Șerban Pavlu ne-a dezvăluit de la ce pornesc certurile dintre el și soția lui, Oana. Deși formează un cuplu bine sudat și armonios, actorul recunoaște că și ei mai întâmpină unele discuții în contradictoriu, ca în orice relație. Partenera lui de viață nu ezită să-l critice, dar acest lucru nu-l deranjează deloc. Iată ce temere au în privința celor doi copii ai lor, în calitate de părinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Se spune că cine nu are noroc la bani are noroc în dragoste și invers… În cazul tău cum a fost? Ai suferit din dragoste?

Am suferit când eram mai tânăr. Am suferit foarte tare din dragoste, dar nu mi-a adus noroc la bani chestia asta. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine și din punct de vedere al sentimentelor, și din punct de vedere financiar în momentul în care mi-am făcut o familie și am început să trăiesc în felul acesta Atunci lucrurile au mers bine și financiar.

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția și cum a cerut-o în căsătorie: „Am curtat-o foarte mult timp. Dacă n-ar fi fost Oana, aș fi depășit și vârsta aceasta fără să fac copii’ / EXCLUSIV


Citește și: Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. Este căsătorit și are doi copii

Citește și: Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: „De fapt, melodia nu este nici a lor'

Citește și: Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit’

De la ce pornesc certurile dintre Șerban Pavlu și soția lui, Oana

Nu greșesc dacă spun că sunteți o familie de artiști, pentru că Oana a renunțat la avocatură, iar acum e producător de film. De la ce apar discuțiile între voi cel mai des? Vă sfătuiți, vă criticați pe teme profesionale sau e tot ca la noi, ceilalți, legat de cine spală vasele sau duce gunoiul?


Mă tem că discuțiile de la noi din casă țin mai degrabă de lucrurile comune, exact cum ai spus mai sus, ca la toți ceilalți – cine duce gunoiul și cine spală vasele sunt teme recurente. (zâmbește) Și multe alte probleme casnice sau de viitor al familiei. Sunt foarte multe lucruri concrete, suntem doar noi doi în povestea asta, avem prea puțin suport, ceea ce ne și ajută și ne echilibrează în viața de zi cu zi, în cea profesională.


De multe ori, mă simt foarte bine să vin și să discut despre niște lucruri concrete, îmi face bine asta, nu cred că mi-ar plăcea să fiu un artist complet desprins de lumea practică și care nu trăiește decât cu problemele astea artistice în cap. Am, în soția mea, în partenerul meu, un judecător destul de exigent. Când vine vorba despre a mă critica, nu mă menajează niciodată, astfel că am de foarte multe ori parte de critici extrem de dure – ceea ce este foarte bine.


Ce temere au Șerban Pavlu și soția lui în privința copiilor

Care sunt cele mai mari temeri ale tale, ale voastre privindu-i pe copii, în general, dar și în contextul actual?

Cred că cele mai mari temeri pe care le am, pentru că toți ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri, sunt legate de deteriorarea treptată, dar sigură a sistemului de învățământ din România. Noi nu suntem neapărat fani ai sistemului de învățământ privat și mi-aș fi dorit pentru copiii mei, și ai tuturor, un sistem de învățământ de stat care să se ridice la standarde măcar decente, dacă nu excepționale.


Eu nu cred în plata pentru meditații și a obținerii oricărui fel de rezultat prin adăugarea de extra bani. Asta poate undeva la facultate. Dar pentru niște copii dintr-o țară europeană, în 2023, între clasele I-XII, cred că nivelul de civilizație al unei țări se vede prin atenția pe care o acordă învățământului. Este din ce în ce mai greu să găsești școli și programe care să se respecte și care să ofere un standard de educație decent. Ăsta ar fi principalul meu motiv de îngrijorare legat de viitorul copiilor.


În vacanțe unde vă place să mergeți? Cum arată ziua perfectă pentru tine, pentru voi? Ce-ți place să faci atunci când nu ești pe scenă sau pe platoul de filmare?

Ne place să mergem pur și simplu în vacanță. Și mie, și soției mele ne place enorm să călătorim. Cred, însă, că numitorul comun pentru toată lumea ar fi o zi însorită de schi. Cred că peisajul montan e numitorul comun. Cred că ziua perfectă de vacanță, pentru familia noastră, ar fi o zi minunată de schi. Cu toate cele aferente, un ceai, o masă caldă, un pahar de vin fiert, un foc seara.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR