De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează: "Dăm vina unul pe altul"

 Raiciu Adriana
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi îndrăgostiți au împreună două fetițe și o relație de mai bine de opt ani de zile. Însă, artistul a recunoscut că nu este totul roz și că mai există și momente mai dificile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ca în orice cuplu, Tavi Clonda recunoaște că există diferite discuții și în relația lor. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele dificile.

u43u43

Ei bine, soțul Gabrielei Cristea susține că nu e cazul de a avea o căsnicie perfectă, oricum perfecțiunea este greu de atins. Însă, cei doi soți încearcă să aibă o comunicare cât mai eficientă și să se iubească la fel de mult ca în prima zi.

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…'

Citește și: Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea! Soacra vedetei a dat din casă:„Așa a fost de la început…”

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:'O relație toxică'

Citește și: Mihaela Rădulescu, nud pe coperta VIVA! de Octombrie. Dezvăluiri neștiute despre viața ei de la 20, 30, 40 și 50 de ani

Cum trec peste momentele dificile Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o relație de mai bine de șase ani de zile. În cadrul unui interviu, soțul prezentatoarei a recunoscut faptul că nu are parte de o cănisice perfectă, însă împreună încearcă să aibă o relație cât mai bună.

„Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.', a declarat Tavi Clonda pentru Imapct.ro.

În continuare, artistul a dezvăluit faptul că le este destul de greu să se descurce cu toate responsabilitățile, întrucât aceștia nu au parte de ajutor din partea altor persoane. Însă, recunoaște că după ce au o ceartă, el este cel care cedează primul.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.', a mai zis Tavi Clonda pentru aceeași sursă.

Au împlinit doi ani de la căsătorie

În urmă cu doar două luni, Gabriela Cristea și soțul ei au împlinit doi ani de la nuntă. Cei doi au vorbit despre cum reușeșec să își întrețin relația.

'Nu avem de ce să fim supărați, dacă există comunicare, îi spui celuilalt ce îți dorești. E foarte simplu. Ea îmi spune mie ce își dorește și eu încerc să îi fac pe plac, dar și invers. Dacă eu am spus primul, am câștigat', a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

sursa foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton