De se ceartă Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța: „Totul începe de la...”

 Ifrim Georgiana
.

De se ceartă Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța. Îndrăgita actriță și fiica sa au o relație specială, lucru remarcat și în cadrul emisiunii Asia Express, acolo unde au făcut echipă. Într-un interviu recent, tânăra a vorbit despre principalele motive dintre ea și mama sa. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De se ceartă Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța. Maria Speranţa este cel de-al doilea copil al cunoscutei și îndrăgitei actrițe Adriana Trandafir. Relația dintre cele două este una deosebită, iar diferența de 45 de ani dintre ele nu a contat niciodată. Acestea au fost concurente în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, o experiență care le-a consolidat și mai multe relația și care le-a făcut să se cunoască și mai bine. Recent, tânăra în vârstă de 22 de ani a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa și a dezvăluit unele dintre motivele care conduc la tensiuni și neînțelegeri.

adriana-2adriana-2

De la ce pornesc certurile dintre Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. La finalul emisiunii Asia Express, îndrăgita actriță a mărturisit că relația cu fiica ei a suferit schimbări benefice, depășind raportul mamă-fiica și devenind cele mai bune prietene.

Citește și: Cine este Adriana Trandafir.A fost în moarte clinică la 33 de ani, chiar de ziua ei

Citește și: Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: „A fost greu”

Citește și: Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, la ultima înfățișare.Motivul invocat de afacerist: „Între noi…'

Citește și: Mitică Popescu, revoltat pe facturile uriașe la gaze și la curent:”Oamenii nu au șase vieți, ca să îndure una sau alta”

De se ceartă Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța

Maria Seranță a vorbit despre motivele care produc certuri în relația cu mama sa. În ciuda micilor divergențe, tânăra a mărturisit că fiecare experiență consolidează și mai mult relația lor, fie ea una plăcută sau mai puțin plăcută.

„Eu și mama avem o relație foarte specială, cum este orice relație de acest gen! Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune, dar orice lucru pe care îl facem împreună ne aduce mult mai aproape și ne consolidează această relație. Ne certăm, bineînțeles, din cauză că uneori apar și mici neînțelegeri.

Totul începe de la lipsa comunicării, uneori nu ne spunem lucrurile cum ar trebui să o facem sau nu ducem propoziția până la capăt, iar de multe ori, asta poate să ducă la niște diferențe, să le spun așa, dar de fiecare dată am încercat să le scoatem la capăt și să învățam ceva din lucrurile rele în așa fel încât data viitoare când ajungem în acea situație să facem mai bine', a declarat Maria Speranță, potrivit click.ro.

„Ne-a apropiat și mai tare'

Adriana Trandafir a reușit să-și învingă frica de apă, în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă'. Acolo, Maria Spperanța a decis să sară alături de mama sa, iar momentul a fost extrem de emoționant. Nea Mărin și Iulia Albu au avut multe cuvinte frumoase de spus despre relația mamă-fiica a celor două concurente.

„Am avut ocazia să merg la (n.r. emisiunea de la Antena 1) împreună cu mama mea și a fost o experiență minunată ce ne-a apropiat și mai tare în special că ea nu a știut să înoate când a ajuns acolo! Mama a acceptat această provocare efectiv aruncându-se în apă cum s-a aruncat și de pe platformă', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton