Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca...”

.

Reprezentanții Lidl au luat o decizie după gestul revoltător al Sânzianei Negru. Aflată la festivalul Electric Castle, cunoscuta influenceriță a promovat produsele magazinului, apoi iubitul ei, Ștefan Floroaica, le-a aruncat la gunoi. Câțiva participanți au surprins momentul, iar pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu punga respectivă în container.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sânziana Negru, una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi din țară, este în mijlocul unui scandal de proporții. Zilele trecute, creatoarea de conținut și partenerul ei, Ștefan Floroaica, au participat la Electric Castle, unde au filmat o campanie pentru retailerul german Lidl. Produsele alimentare din videoclipul respectiv au ajuns, într-un final, la gunoi, iar gestul a scandalizat opinia publică.

negruunegruu

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Citește și: Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au fost păgubiți de hoți. Ce bunuri le-au dispărut de acasă: „Ne cumpăram noi altele, nu le aduceți înapoi'

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Curticăpean după ce Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche': 'El nici nu își pune problema. Scenele nu sunt luate în serios, dar…'

Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului

Reprezentanții Lidl transmit că gestul Sânzianei Negru este „motiv al încetării unor potențiale viitoare colaborări'. Totodată, aceștia speră că incidentul de zilele trecute contribuie la conștientizarea privind risipa alimentară. Amintim că retailerul german este partener și fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, program care are ca obiectiv reducerea sărăciei și a risipei alimentare.

„Aşa cum spuneam şi în răspunsul nostru iniţial, postat de îndată ce am aflat de pe reţelele de socializare de gestul Sânzianei, suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce.

Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează.

Sperăm ca acest incident să fie o ocazie în plus pentru ca fiecare dintre noi să conştientizeze încă o dată, de câte ori ajunge în situaţia să arunce mâncare, să îşi ia propriile lecţii în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare şi acţiunile pe care le poate face în acest sens', au transmis reprezentanții Lidl pentru Paginademedia.ro.

Ștefan Floroaica și-a asumat toată vina incidentul revoltător

Într-un videoclip publicat în mediul online, Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru, și-a asumat întreaga vină și a explicat că produsele respective au fost folosite pe post de recuzită.

„Fac acest videoclip ca să răspund situației de pe internet cu punga respectivă. Încă de la început vreau să spun că eu am greșit și eu am aruncat acea pungă la gunoi, fără să mă consult cu Sânziana sau fără ca ea șă știe. Deja plecaserăm și eu am deviat un pic și am lăsat punga acolo, deci ea nu are nicio vină și dacă este cineva de învinuit, eu sunt acela. Dați în mine!', a explicat Ștefan Floroaica.

Sursa foto: Instagram & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton