Decizia Oanei Ciocan după ce Jador a anunțat că s-au despărțit: „De acum încolo, viața mea...”. Au fost fotografiați împreună în club, dar nu au confirmat împăcarea

.

Săptămâna trecută, Jador și-a șocat fanii când a anunțat că s-a despărțit de Oana Ciocan. În contextul în care cei doi se pregăteau de nuntă, decizia a fost complet neașteptată. După ce artistul și-a revendicat statutul de burlac, fosta lui iubită a decis să nu-și mai expună deloc viața privată. Mesajul ei a fost postat înainte să fie surprinsă din nou cu Jador, alături de care a petrecut într-un club de fițe, weekendul trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut la controlul medical pentru „Survivor All Stars' și au fost de nedespărțit de atunci. Înainte de a părăsi competiția, artistul și-a cerut iubita în căsătorie și au anunțat că se pregătesc de nuntă. Deși relația părea să evolueze frumos, Jador a anunțat, săptămâna trecută, că e din nou singur.

rtrnrtrn

Citește și: Jador și Oana Ciocan, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, după ce au anunțat despărțirea. Au mers împreună în club și au fost fotografiați în ipostaze tandre

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni, plâng de al tău dor'

Citește și: Tudor Ștefan, fiul cel mare al Gabrielei Firea, a făcut nuntă mare la Palatul Snagov, în weekend. Imagini de la petrecerea de poveste

Citește și: Vladimir Drăghia i-a povestit soției despre cuceririle sale din trecut: „E informată. N-am vrut să…'. Ce spune despre infidelitate, după 6 ani de căsnicie cu Alice Cavaleru

Decizia Oanei Ciocan după ce Jador a anunțat că s-au despărțit

După ce și-au oficializat relația, Jador și Oana Ciocan au fost foarte activi pe rețelele de socializare și lăsau să se înțeleagă că vor să-și întemeieze o familie. Fanii au fost șocați când artistul a anunțat că nu mai formează un cuplu, fără a dezvăluit și motivele care au condus la această decizie.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult', a transmis artistul, săptămâna trecută, pe rețelele de socializare.

Imediat după anunțul artistului, Oana Ciocan a ieșit în față cu un mesaj pe rețelele de socializare. Ea a preferat să fie discretă și a spus că nu-și va mai expune deloc viața personală. Același text a apărut și pe contul lui Jador.

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo', se arată în postarea făcută de tânără, pe rețelele de socializare.

Jador și Oana Ciocan, surprinși în ipostaze tandre în club

Povestea a luat o întorsătură neașteptată între timp. Weekendul trecut, Oana Ciocan și Jador au fost surprinși de paparazzi într-un club de fițe din Capitală. Au petrecut împreună, s-au sărutat, iar imaginile nu denotă că relația lor ar trece printr-un impas.

Cei doi nu au fost însă singuri, ci în compania lui Bogdan Mocanu, cu care artistul a avut destul de multe certuri și conflicte în trecut, însă se pare că și ei s-au împăcat.

Până la acest moment, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a comentat imaginile, așa că relația lor rămâne sub semnul misterului.

Jador: „Nu mai vreau să dau detalii despre viața mea personală'

La fel ca Oana Ciocan, artistul a anunțat că nu-și va mai expune viața privată. Mesajul a fost postat de pe rețelele de socializare, însă ulterior a fost șters de Jador.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult. Și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine. Și am decis că viața mea personală este viața mea personală. Și nu voi mai spune nici, da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect.

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta', spunea el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton