Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea”

 Ifrim Georgiana
.

Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a publicat prima imagine cu noul ei iubit. Dacă până acum bruneta a postat buchete de flori, dând de înțeles că iubește din nou, fosta soție a lui Dinu Maxer și-a oficializat recent relația. Iată cum s-au fotografiat Deea Maxer și actualul ei partener!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Deea și Dinu Maxer au depus actele de divorț la sfârșitul lunii martie, atunci când au anunțat public și despărțirea. Imediat după despărțire, artistul și-a oficializat relația cu o brunetă focoasă, pe nume Ada, însă povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat săpttămâna trecută. La rândul ei, Deea Maxer a publicat mesaje cu subînțeles și buchete de flori, lăsând să se înțeleagă că și în viața ei sentimentală au loc schimbări majore.

de10-2de10-2

După ce Dinu Maxer a anunțat despărțirea de Ada, bruneta pe care a cunoscut-o la o zi după despărțirea de mama copiilor săi, Deea Maxer a publicat prima imagine cu noul ei iubit. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază extrem de romantică, iar fanii au rămas surprinși să-i vadă împreună.

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care…'

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez”

Citește și: Dan Negru, după ce a primit, din nou, propunerea de a prezenta Cerbul de Aur: „Sunt sceptic. Noi ne pricepem să demolăm și…'. Trebuia să facă echipă cu Mihaela Rădulescu, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent. Ilie Năstase: „Urât din partea lor, cred că d-asta au amânat-o…”

Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer

După ce s-a despărțit de Dinu Maxer, s-a speculat că Deea Maxer ar avea un nou iubit, mai ales că vedeta a fost surprinsă în miez de noapte cu un buchet de flori. Ba mai mult, aceasta a publicat mai multe mesaje cu subînțeles, toate indiciile conducând la concluzia că iubește din nou.

Ei bine, pe rețelele de socializare, fosta soție a lui Dinu Maxer a publicat prima fotografie cu noul ei iubit. Cei doi stau se țin în brațe, iar Deea Maxer pare că radiază de fericire în compania acestuia. Pe fundal, aceasta a publicat și o melodie cu versuri foarte sugestive.

Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție'.

Deea Maxer și noul iubit ar fi petrecut minivacanța de 1 mai pe litoral

Contactată de reporteri, Deea Maxer a confirmat faptul că bărbatul din imagine este noul ei iubit. Mia mult, se pare că cei doi îndrăgostiți ar fi petrecut minivacanța de 1 mai pe litoral. Bărbatul ar fi condus-o pe brunetă la Constanța, iar cei doi s-ar fi filmat în mașina acestuia.

Deocamdată, Deaa Maxer a refuzat să-i duvulge identitatea celui care i-a cucerit inima și nici nu a făcut prea multe declarații despre povestea lor de dragoste.

Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie', a spus artista, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton