Deea Maxer, mesaj controversat, după divorțul de Dinu Maxer: „Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă...”

.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, după o căsnicie de 18 ani. Ulterior, artistul a fost invitat la emisiunea moderată de Cristi Brancu, acolo unde a vorbit despre motivele separării. Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles referitor la relațiile sentimentale. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Pe 28 martie, Deea și Dinu Maxer au depus actele de divorț, zi în care au anunțat și separarea. Cei doi au format un cuplu timp de 18 ani și au împreună doi copii. Invitat la show-ul VIP, moderat de Cristi Brancu, artistul a explicat că separarea a fost o decizie luată de comun acord, ținând să puncteze că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate, ci despre o nepotrivire de caracter. Pe contul personal de Instagram, Deea Maxer a publicat un mesaj controversat, făcând referire la dinamica într-un cuplu.


Totodată, Deea Maxer a publicat o imagine emoționantă cu cei doi copii. Foștii parteneri au custodie comună, însă băiețelul a preferat să locuiască cu tatăl, în timp ce fetița se află în grija mamei. Cu toate acestea, Deea și Dinu Maxer locuiesc în același bloc, însă în apartamente separate, după cum a dezvăluit chiar artistul.


Citește și: Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat’

Citește și: Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat: „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă…’

Citește și: Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Cine este Milena de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. La 23 de ani, concurenta are propria firmă


Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după despărțirea de Dinu Maxer

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea, având în vedere că aceștia pozau în familia perfectă. Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles, referitor la relații și la aparențe.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună’, a fost mesajul postat de Deea Maxer, pe internet.


Deea Maxer a publicat o imagine emoționantă cu copiii ei

Pe contul personal de Instagram, Deea Maxer a publicat o fotografie cu cei doi copii, Andreas și Maysa. Cei trei au luat prânzul împreună, iar în dreptul imaginii bruneta a scris un mesaj emoționant referitor la relația lor. Deși fetița a rămas în grija mamei, iar băiețelul în grija tatălui, cei mici petrec foarte mult timp împreună, având în vedere că locuiesc în același bloc.

„Până la urmă asta e tot ce contează. Ei’, a scris aceasta.


Cum a reacționat fiul celor doi când a aflat despre divorț

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii. Se pare că cei doi părinți au ales să vorbească deschis cu cei mici despre situația dintre ei, iar artistul a povestit ce reacție a avut Andreas atunci când a flat despre separare.


„Băiatul, aici vreau să revin la primul subiect despre cearta noastră zilnică, în momentul în care i-am spus amândoi, noi nu mai putem să stăm împreună, ne vom despărți, vom divorța, Andreas a spus după câteva zile, când i-am spus că aste este, mi-a spus: Tati, este mai bine așa, pentru că nu vă mai certați’, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Sursa foto: Facebook