Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care...”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet, după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Deea și Dinu Maxer au divorțat recent după 18 ani de iubire. Nu au mai putut contina căsnicia nici de dragul copiilor, așa că au luat-o pe drumuri separate. Ei bine, la scurt timp de la anunțul despărțirii, artistul și-a refăcut viața cu o brunetă frumoasă, Ada. Totuși, nu pentru mult timp, fiindcă în urmă cu o săptămână s-au despărțit iar ieri a confirmat acest lucru. Iată ce a postat fosta lui soție la scurt timp după ce noua informație a ajuns și la ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită. Deea Maxer este destul de activă pe rețelele de socializare, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Frumoasa brunetă se bucură de o mare comunitate în mediul online, pe care nu ezită să-i țină la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei intimă și personală. Dacă înainte de divorț publica diferite mesaje cu subînețeles prin care arăta că lucrurile nu mai merg foarte bine în căsnicie, și acum postează, însă citate cu totul și cu totul diferite.

maxer-2-2maxer-2-2

Ieri, Dinu Maxer a ținut primele pagini ale ziarelor, asta după ce a confirmat despărțirea de noua lui iubită, Ada. Bineînțeles, nu a durat prea mult până când vestea a ajuns și la fosta lui soție, așa că Deea Maxer nu s-a putut abține nici de data aceasta și a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, cu un mesaj subtil.

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez”

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează”

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: 'Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… '

Citește și: Emma Răducanu a fost operată la mâini și nu va participa la Roland Garros şi Wimbledon: „Mă doare și sunt dezamăgită…”

Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită

Deea Maxer își ține fanii la curent într-un fel sau altul cu ceea ce se întâmplă în fiecare zi a ei, așa că dacă atunci când Dinu Maxer a confirmat relația cu noua iubita, la scurt timp s-a pozat cu un buchet mare de flori în miezul nopții, acum, când el a anunțat despărțirea, nici ea nu a ezitat și a făcut o postarea ce a stârnit numeroase semne de întrebare. Mai precis, a repostat un citat care dă de înțeles că are nevoie de oameni care sunt atenți la ea și nu la alte lucruri atunci când sunt în compania sa.

„Alege oamenii care lasă telefonul din mână și sunt atenți la tine când le povestești cum ți-a fost ziua,” a fost mesajul pe care Deea Maxer l-a redistribuit pe InstaStories.

Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită. Iată motivele despărțirii

De câteva zile bune se tot zvonea faptul că Dinu Maxer și noua lui iubită, Ada, nu ar mai forma un cuplu. Ei bine, ieri, artisrtul nu a mai ezitat și a ieșit în față pentru a confirma că, într-adevăr, s-au separat și au ales să meargă pe drumuri separate. Ce-i drept, când vine vorba despre motivele pentru care au luat această decizie, sunt numeroase. Unul dintre ele este chiar presiunea mediatică care s-a pus pe Ada, explicând că ea nu vrea să facă parte din așa ceva. De asemenea, un alt motive este incompatibilitatea, dar și faptul că Dinu Maxer nu a putut trece peste faptul că ea fumează, iar el nu poate accepta acest lucru, prin urmare, s-a produs despărțirea.

„Știrile au un delay de aproape o săptămână. Mai precis sâmbătă am hotărât să mergem pe căi diferite. Eu am spus clar că e o relație la început. Nu am vrut această vâlvă. Am fost la o petrece, despre care am crezut că e privată. Nu am crezut că se vor inflama lucrurile. De Paște, copiii au fost la Deea și noi am stat împreună. Lucrurile au evoluat, ne-am dat seama… compatibilitatea nu este 100%.(…) Ne-am cam retras amândoi, a fost o chestie reciprocă.

Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea(…)Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu(…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.

Am spus că relația e la început, adică ajungi să te cunoști. Ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. E o situație foarte ciudată. Cineva a venit și a săpat în grădina mea și acum trebuie să vin și să spun… Nu pot să mint, era aiurea. Da, am mizat că relația o să meargă. Dar nu am insistat. Îi plac copiii, iubește copiii, s-a comportat foarte frumos cu copiii mei. Îți dau un exemplu: eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, e un blocaj de-al meu. Peste care nu pot să trec. Și ea fuma, iar pentru mine e o mare piedică în a continua o relație. M-am gândit că poate o schimb. Dar, sunt oameni care se lasă schimbați, alții nu. (…)‘, a spus Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton