Deea Maxer recunoaște că există detalii din divorțul de Dinu Maxer pe care nu vrea să le facă publice: „Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată”. Care e motivul

 Miniosu Alexandra
.

Deea Maxer recunoaște că există anumite detalii din divorțul de Dinu Maxer pe care nu vrea să le facă publice. La un an de la despărțirea lor oficială, aceasta a vorbit despre fosta relație cu artistul, în care a stat 18 ani. A fost destul de rezervată, însă, pentru că, spune ea, nu vrea ca dezvăluirile ei să-i afecteze pe copiii lor, mai ales pe băiatul acestora, care e deja mare. Acesta e însă doar unul dintre motivele pentru care dansatoarea nu vrea să spună mai multe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Dinu și Deea Maxer divorțează a fost un ca un șoc pentru fanii lor. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, având în vedere că au format o familie frumoasă, cu doi copii, și se iubeau de aproape două decenii. Ei bine, deși a trecut deja un an de la despărțirea lor și fiecare și-a refăcut viața amoroasă, se pare că au rămas câteva lucruri nespuse…

deea-maxer-2deea-maxer-2

Citește și: De ce nu respectă Deea și Dinu Maxer programul de vizită al copiilor, la un an de la divorț: „I-am dat același răspuns notarului. În momentul în care am văzut…”

Citește și: Deea Maxer recunoaște că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

Citește și: Cum a început relația dintre Antonela Pătruț și miliardarul Arpad Paszkany: „A venit să mă ia cu avionul și am mers câteva zile în Malta. Este un bărbat cald și bun'. S-au mutat deja împreună

Citește și: Jador i-a cunoscut pe părinții logodnicei lui, Oana Ciocan. Ce spune despre viitoarea soacră: „Nu știu ce părere și-a făcut despre mine'

Deea Maxer recunoaște că există anumite detalii din divorțul de Dinu Maxer pe care nu vrea să le facă publice

Spre deosebire de Dinu Maxer, care a mai oferit publicului anumite detalii despre divorțul lui, Deea Maxer a preferat să fie destul de reținută în declarații. A luat această decizie de când și-a dat seama că vrea să pună capăt căsniciei cu fostul soț pentru bine copiilor lor. Așadar, deși mai există unele aspecte neștiute despre despărțirea lor, dansatoarea spune că nu le va scoate niciodată la iveală.

„În momentul în care eu am anunțat divorțul, mi-am pus întrebarea: vorbești tot sau taci? Nu ai cum să dai oamenilor informații cu lingurița, când ai avut o viață expusă timp de 18 ani, super expusă, trebuia să iau o decizie. Mi-am dat seama că sunt lucruri multe prea personale, ale noastre, de cuplu, încât oamenii nici nu vor înțelege, pentru că o lungă perioadă relația a fost expusă într-un fel încât atunci când dai oamenilor alte date, nu mai înțeleg, asta a ținut de noi. Tocmai de asta m-am abținut și o să fac asta în continuare.

Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată. A refuzat invitații multe din cauza asta', a declarat Deea Maxer, în cadrul podcast-ului găzduit de Jorge, pe YouTube.

Motivul pentru care Deea Maxer păstrează tăcerea în privința divorțului

Așadar, unul dintre motivele pentru care Deea Maxer a ales să nu expună prea multe informații despre divorț e reprezentat de binele copiilor lor. Aceasta susține că a luat în calcul de la început repercursiunile pe care aceste fapte le-ar putea avea mai ales asupra băiatului său, aproape de adolescență.

„Andreas e mare, colegii lui au acces la Tiktok, văd podcasturi bucățele, care sunt în online. În momentul în care copilul meu vine de la școală și îmi arată un video pe care colegii lui l-au văzut, eu vrea să fie expunere de bun-simț și lucruri care să nu-l afecteze, atunci rămân la hotărârea mea și tac, mai mult de atât nu are sens', a explicat fosta soție a lui Dinu Maxer.

„Eu chiar consider că am evoluat după divorț amândoi pe diferite planuri'

Totodată, Deea Maxer a ținut să sublinieze faptul că, deși i-a fost greu și s-a gândit mult la decizia ei, ea a fost cea care a hotărât să pună capăt căsniciei cu Dinu Maxer. Tot ea i-a spus fostului ei soț că, de fapt, drumurile lor în viață nu mai urmau demult același traseu…

„Mie îmi place să spun că eu am avut curajul să iau decizia și mi s-a dat dreptate, nu imediat, dar mi s-a dat dreptate. La un moment dat am dorit să divorțez. (…) Este firesc să fie calm acum, pentru că a fost ceva care s-a stins în timp, o decizie cu care amândoi am fost de acord, eu chiar consider că am evoluat după divorț amândoi pe diferite planuri. Noi trăgeam în direcții diferite, iar asta se vedea', a mai dezvăluit Deea Maxer.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton