Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună după zvonurile despărțirii: „Test de...”. Gestul făcut de ea după ce a șters toate fotografiile de cuplu

 Ifrim Georgiana
.

Deea Maxer și Robert Drilea s-au afișat din nou împreună, pe rețelele de socializare, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Artista, care ștersese toate fotografiile de cuplu de pe contul ei, a făcut cât se poate de clar faptul că relația lor continuă. O imagine postată de ea îi surprinde îmbrățișați și foarte romantici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Deea Maxer a șters toate fotografiile cu iubitul ei, Robert Drilea, la scurt timp după ce au sărbătorit un an de relație. Au urmat câteva mesaje sugestive ce au amplificat zvonurile că nu mai formează un cuplu. Cei doi și-au oficializat relația în aprilie 2023, imediat după divorțul artistei de Dinu Maxer.

e10e10

Citește și: Robert Drilea, prima reacție după ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el: „Totul dispare'. Au sărbătorit recent un an de relație

Citește și: Deea Maxer a șters toate pozele cu iubitul ei, Robert Drilea, de pe rețelele de socializare și a postat un mesaj care lasă loc de interpretări/ Seara, a petrecut alături de prietenele ei, în club

Citește și: Câte kilograme are Marina Voica, la 87 de ani: 'Aș vrea să mai pun pe mine…' Artista face sport și mănâncă foarte puțin / EXCLUSIV

Citește și: Raluca ex-Angels a luat o pauză de la muzică, pentru a-i fi alături fiului ei cel mare: „Trebuie să fiu aici trup și suflet. Plecările mele dese, din ultima perioadă, le-au resimțit cu toții”

Deea Maxer și Robert Drilea, din nou împreună după zvonurile despărțirii

După zvonurile despărțirii, Deea Maxer s-a afișat din nou cu iubitul ei și a făcut cât se poate de clar faptul că relația lor continuă. Un videoclip postat de ea îi surprinde în timp ce degustă diverse sortimente de sushi. Cei doi și-au testat priceperea în a folosi betișoarele din bambus: „Test de îndemânare'.

Pentru a pecetlui împăcarea, Deea Maxer a postat și o fotografie cu Robert Drilea, care îi surprinde romantici și îmbrățișați. Cei doi apar înconjurați de baloane, iar artista a pus și o inimioară în dreptul imaginii, fără alte comentarii. Săptămâna trecută, ea a șters toate imaginile de cuplu din mediul online.

„Acel moment la final de zi, totul dispare și ești pe motor doar tu, creierul și sufletul tău’, posta Robert Drilea pe pagina lui după decizia Deei de a șterge fotografiile împreună.

Deea Maxer, despre căsătoria cu Robert Drilea

Chiar înainte de dispariția imaginilor, Deea Maxer dădea de înțeles că și-ar dori să se căsătorească cu Robert Drilea.

„Nu am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină. Nu e vorba de acte, ci de o asumare în fața divinității. Nu cred în actele semnate la cununia civilă, ci în căsătoria în fața lui Dumnezeu. Ca o asumare’, a spus ea pentru Cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și Robert Drilea s-au cunoscut printr-un prieten comun, la scurt timp după divorțul artistei de Dinu Maxer.

„Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile. Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul Te iubesc)', a declarat Robert Drilea, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Spiritul aventurier și faptul că îi sclipesc ochii atunci când mă privește, eu cred că spune tot și când există completare e minunat', a spus și Deea Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton